''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Παγκοσμιοποίηση: Τα 5 μέτωπα ψυχολογικού πολέμου


Τα 5 μέτωπα στα οποία συνοψίζεται ο ψυχολογικός πόλεμος που έχουν εξαπολύσει σε όλο τον πλανήτη αυτοί που θέλουν ‘εκκαθάριση’ ώστε να φτάσουμε στην μία Παγκόσμια Κυβέρνηση και την πολυπόθητη Παγκοσμιοποίηση, είναι τα εξής:

1) Μαύροι εναντίον Λευκών: Είναι ο λόγος που καθημερινά δεκάδες άρθρα για ‘αστυνομική βία’ μόνο εναντίον μαύρων εμφανίζονται ιδίως στην Αμερική, αποκρύπτοντας πάντα το ποιόν αυτών που σκοτώνονται αλλά και τις ανάλογες δολοφονίες λευκών από μαύρους. Οι μαύροι ήδη
οργανώνονται ενάντια στην ‘white supremacy’, τη στιγμή που η πολιτική ορθότητα καθορίζει τον λευκό χριστιανό άνδρα ως ‘προνομιούχο’.
2) Μουσουλμάνοι εναντίον Χριστιανών: Η δημιουργία της ISIL από δυτικές μυστικές υπηρεσίες ήταν ένα από τα μεγαλύτερα psy-op της δεκαετίας, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να σφαχτούμε μεταξύ μας. Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι ‘δε μπορούν να τους εντοπίσουν’, τη στιγμή που ο Σνόουντεν ανακοινώνει ότι η κυβέρνηση μπορεί να αποκτήσει μέχρι και φωτό από τα γεννητικά σου όργανα. Πόσο δήθεν.

3) Γηγενείς εναντίων Μεταναστών: Μετά την οικονομική κρίση και την εξάντληση των ευρωπαϊκών χωρών, ήταν η κατάλληλη στιγμή για πόλεμο ώστε να αμοληθούν κύματα μεταναστών για να τις αποτελειώσουν και εθνολογικά. Η μίξη των φυλών έχει πλέον μια καλή δικαιολογία. Αν νομίζεις ότι είσαι δικαιολογημένος να σώσεις την ίδια σου τη μάνα παρά μία μετανάστρια απ’ το Ιράκ, είσαι γελασμένος. Φράση κλειδί ψυχολογικού πολέμου, ‘αν δεν τους δεχτείς είσαι απάνθρωπος, ρατσιστής, κλπ.’.

4) Straight εναντίον Ομοφυλόφιλων: Το να αρνηθείς να φτιάξεις μια τούρτα για το γάμο δύο ομοφυλόφιλων είναι πλέον με νόμο ‘έγκλημα μίσους’ σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και τιμωρείται με φυλάκιση ή οικονομική αποζημίωση. Γάμος και υιοθεσία παιδιών αλλοιώνουν εντελώς το θεσμό της οικογένειας που ανήκει στους straight, ενώ ήδη ξεχάστηκε ένα από τα πρώτα γκέι ζευγάρια στην Αυστραλία που έφαγε σχεδόν ισόβια επειδή έκαναν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας για να το πουλήσουν σε παγκόσμιο παιδοφιλικό κύκλωμα. Τα ΜΜΕ στην καθημερινή τους διαφήμιση υπερβάλλουν εαυτόν.

5) Γυναίκες εναντίων Ανδρών: Δεκάδες φεμινιστικές οργανώσεις με κρατική χρηματοδότηση και πρόσβαση σε κάθε δημόσιο τομέα αγωνίζονται για τα ‘δικαιώματα’ των γυναικών, τη στιγμή που στη Σουηδία προτείνεται νόμος ώστε να κατουρούν και οι άνδρες καθιστοί. ΜΚΟ και Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών φροντίζουν να διαλαλούν το μήνυμα του φεμινιστικού ευαγγελίου της ‘έμφυλης βίας’ καθημερινά: Μόνο ο άνδρας είναι βίαιος – Μόνο η γυναίκα είναι θύμα – Φταίει η τεστοστερόνη.

5 μέτωπα, τα οποία συνοψίζονται επίσης σε μία και μοναδική φράση:

”Διαίρει και Βασίλευε”


 
«Πᾶνος»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου