''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο Τριακονταετής Πόλεμος από το 1618 έως το 1648 ήταν μια σύγκρουση για ηγεμονία στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους και στην Ευρώπη και ταυτόχρονα ένας θρησκευτικός πόλεμος.

Ως Ιησουίτες, αναφέρονται τα μέλη του Καθολικού Τάγματος της τάξεως του Ιησού (Societas Jesu, συντομογραφία: SJ), η οποία ιδρύθηκε στις 15 Αυγούστου 1534 από έναν κύκλο φίλων γύρω από τον Ignatius Loyola. Εκτός από τα προτεσταντικά συμβούλια – η φτώχεια, η αγαθότητα και η υπακοή – τα μέλη της Τάξεως δεσμεύονται επίσης για ειδική υπακοή στον Πάπα. Η θέση των Ιησουιτών είναι η Ρώμη.

Το Βατικανό κινεί όλα τα νήματα καθώς όλα τα πρόσωπα που ανήκουν σε μετέπειτα σημαντικές θέσεις, όπως πολιτικοί, είναι υποχρεωμένοι να περνούν κάποιες δοκιμασίες προτού καταφέρουν τελικώς να εκλεγούν.

Η διαθρησκεία ξεκίνησε το 1986 από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β και συνεχίστηκε από τους διαδόχους του. Η Καθολική Εκκλησία ενθρόνισε τον Σατανά ως την κεφαλή της σε μια μαύρη-σατανική τελετουργία μια νύχτα του 1963 σε συνεργασία με την Νότια Μεραρχία του Άλμπερτ Πάικ του Τεκτονισμού της Σκωτικής Τάξης. Βρισκόταν στη μέση του διαβολικού 2ου Συμβουλίου του Βατικανού, ενορχηστρωμένου από τους Κρυπτο-Φαρισαίους – ακριβώς όπως έχουν διεισδύσει στην Ορθόδοξη Ρωσική Εκκλησία. Οι Αγγλικανικές και Σουηδικές εκκλησίες αναζητούν τώρα την πρωτοκαθεδρία της εωσφορικής Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.





Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος φιλάει το Κοράνι.

Το απόσπασμα από τη Σούρα 19, το οποίο αρνείται συγκεκριμένα ότι ο Ιησούς ήταν ο Υιός του Θεού και λέει ότι δεν πρέπει να λατρεύεται, είχε ψαλεί κατά τη διάρκεια μιας Ευχαριστίας θείας λειτουργίας στον επισκοπικό ναό στη Γλασκόβη για να σημάνει τη γιορτή της θείας Ευχαριστίας, δηλαδή τον ερχομό του Ιησού.

Ενδεικτικό αυτής της πανθρησκειακής κατάντιας είναι ότι στον καθεδρικό ναό της Σκωτίας παρουσίασαν φέτος τα Χριστούγεννα, ένα μέρος της χριστουγεννιάτικης θείας λειτουργίας, με μια ισλαμική μορφή μέσα από το Κοράνι.


Η παπική σέκτα αρχίζει και μεταμφιέζεται τα τελευταία χρόνια, αλλάζει μορφή για να γίνει πιο προσιτή στην πανθρησκεία προβάλλοντας ακόμα και το Κοράνι μέσα στους ναούς της.

Ειδικότερα αυτό συνέβη μετά από μια εκκλησία της Αγγλίας που φιλοξένησε μια κοινή γιορτή γενεθλίων για τον Μωάμεθ και τον Ιησού, με την εκκλησία να κατηγορείται για την απόρριψη των θεμελιωδών στοιχείων της χριστιανικής πίστης.



Σημειώστε πώς το γεγονός αυτό «σημάνει τα γενέθλια του Προφήτη Μωάμεθ», αλλά δεν προσβλέπει στα «γενέθλια του Κυρίου Ιησού Χριστού, του Υιού του Θεού «.

«Ο Μωάμεθ παίρνει την προφητεία του, ενώ ο Ιησούς δεν παίρνει ούτε την προφητεία του, ούτε την ιεροσύνη του, ούτε τη βασιλεία του ούτε την αποστολικότητα του.

Το Σατανικό Βατικανό είναι ο δημιουργός της αντιχριστιανικής στροφής μακριά από τον Ιησού Χριστό στο Ισλάμ. Ο Πάπας και το Βατικανό του γιορτάζουν ακόμη τον Ιησού ως γιο του Λουσιφέρ.





http://nikosxeiladakis.gr/το-βατικανο-κινει-τα-νηματα-παγκοσμιω/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου