''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Με συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα υποδεχθούν τον Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ


Νέα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ανακοινώθηκαν ενόψει της επίσκεψης του Τσίπρα στη ΔΕΘ, στις 8 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια της έκθεσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών ένα συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το απόγευμα μπροστά από Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από τις επιτροπές αγώνα για την Μακεδονία.

Την ίδια ημέρα και ώρα ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία» καλεί σε συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών τα δύο συλλαλητήρια «δεν είναι ανταγωνιστικά το ένα στο άλλο».

«Η άφιξη στη Θεσσαλονίκη του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, προκαλεί τη λαϊκή αντίδραση και ήδη έχουν εξαγγελθεί λαϊκές εκδηλώσεις και συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, την 8η και 9η Σεπτεμβρίου 2018.

Αντίπαλος τού λαού, είναι το καθεστώς που, παρά τη λαϊκή αντίδραση, υπογράφει την παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” και την εκχώρηση της Ιστορικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και στόχος τού λαού είναι η ακύρωση, από το λαό, τής απαράδεκτης «Συνθήκης των Πρεσπών» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Φορέας.




http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/08/blog-post_79.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου