''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο – Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!

sphlaio

Είναι απίστευτο το τι μπορεί να συναντήσει κανείς στον πλανήτη μας και πόσο μεγαλείο διαθέτει η Φύση. Τόσο που πραγματικά υπάρχουν στιγμές που ο άνρθωπος νιώθει απολύτως ανίσχυρος μπρστά στα δικά της μεγέθη.



Το συγκεκριμένο σπήλαιο είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Διαθέτει χώρο για ένα ουρανοξύστη με 40 ορόφους και περιλαμβάνει τόσο ζούγκλα και ένα ποτάμι. Αυτό το σπήλαιο στο Βιετνάμ είναι η μεγαλύτερη σπηλιά στον κόσμο και μια περιήγηση μέσα σε αυτή είναι κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Tο τεράστιο σπήλαιο βρίσκεται στο ενθνικό πάρκο Phon Nha-Ke Bang, 280 μίλια νότια από τις χώρες της πρωτεύουσας Ανόι.
Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το σπήλαιο ήταν ανεξερεύνητο. Εντοπίστηκε το1991 από έναν τοπικό αγρότη, αλλά οι πρώτοι άνθρωποι που εξερεύνησαν το σπήλαιο ήταν Βρετανοί εμπειρογνώμονες το 2009
1cuev 600x375 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
Το σπήλαιο στο σύνολό του θεωρείται ότι έχει εμβαδόν περίπου 87 τ. μίλια.
2cuev 600x399 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
Περιέχει ένα τροπικό δάσος, λίμνες, παραλίες και ένα ποτάμι.
3cuev 600x400 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
12166001786 c3fa6319c4 z 600x400 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
4cuev 600x450 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
5cuev 600x300 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
Πολλά σπήλαια έχουν λείψανα από την προϊστορική εποχή, όπως αγάλματα ή παραστάσεις στα βράχια. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει βρεθεί σε αυτό το σπήλαιο.
6cuev 600x399 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
7cuev 600x800 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
Το 2013 οι πρώτοι τουρίστες επισκέπτονται το σπήλαιο.
8cuev 600x399 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
9cuev 600x400 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
Η περιήγηση μπορεί να διαρκέσει επτά ημέρες και το κόστος είναι περίπου $ 2.300.
12cuev 600x400 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
13cuev 600x450 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
Το σπήλαιο είναι επίσης πλούσιο σε σπάνια μαργαριτάρια που έχουν σχηματιστεί από σταγόνες νερού που έσταζαν για αιώνες πάνω σε στρώμα ασβέστη και άμμου.
portadacueva 600x359 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!
son doong cave ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!

Από: newsking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου