''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Οι Ρώσοι μετακίνησαν 700 διηπειρωτικούς πυραύλους σε έξι σημεία (ΒΙΝΤΕΟ).

Σε πυρηνικό συναγερμό ετέθησαν οι ρωσικές στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις...
οι οποίες κινητοποίησαν 700 κινητές μονάδες βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων «Topol» και «Yars», οι οποίοι βγήκαν για περιπολία σε έξι περιοχές της ρωσικής επικράτειας, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι με εντολή του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, οι μονάδες τέθηκαν σε διαρκή κίνηση, όπως ακριβώς θα συνέβαινε σε περίπτωση που ανέμεναν πυρηνικό πλήγμα!

Είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία προχωρά σε μια τέτοια κολοσσιαία μετακίνηση πυρηνικών δυνάμεων ακριβώς όπως θα έκανε σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου και αυτό μόνο άσχετο δεν είναι με την συσσώρευση δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην ρωσική "αυλή" και με την αμερικανική απειλή να δώσει όπλα στην Ουκρανία.

"Τα οχήματα κινητών εκτοξευτών βαλλιστικών πυραύλων «Topol», «Topol-M» και «yars», μετακινήθηκαν για την διενέργεια «περιπολίας» σε έξι περιοχές της Ρωσίας, ανακοίνωσε" η υπηρεσία Τύπου του Γραφείου Πληροφοριών, του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, και αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων lenta.ru

«Στους τομείς και θέσεις στις περιοχές Τβερ, Ιβάνοβο, Κίροφ, στις περιφέρειες Ιρκούτσκ και Αλτάι και στην Δημοκρατία του Mari El, κινούνται από το πρωί 700 κινητά συστήματα διηπειρωτικών πυραύλων» είπε ο εκπρόσωπος του Γραφείου, συνταγματάρχης Ιγκόρ Εγκόροφ.

με τον ίδιο, το 2015, σύμφωνα με τα σχέδια εκπαίδευσης μάχης κατά την χειμερινή περίοδο, προβλέπονται οι κινήσεις των συστημάτων αυτών. Έτσι, τα ρωσικά συντάγματα πυραύλων θα μετακινούνται συνεχώς για περίπου 60 ημέρες το χρόνο.

Το 2015, προβλέπονται πολλές και διάφορες ασκήσεις των εν λόγω στρατιωτικών συστημάτων, αναφέρουν οι Ρώσοι στρατιωτικοί. «Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σε περίοδο πολέμου, η επίθεση του εχθρού θα έχει ως στόχο τους εν λόγω διηπειρωτικούς πυραύλους, για αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο» δήλωσε ο Yegorov.

Υπενθυμίζουμε ότι νατοϊκές δυνάμεις ετοιμάζονται για ασκήσεις στην Γεωργία, η Βουλγαρία καλεί για «εκπαίδευση» 3.000 στρατιωτικούς από την εφεδρεία, στην Πολωνία θα συγκεντρωθούν τεθωρακισμένα από Γαλλία και Καναδά, μαχητικά από ΗΠΑ, και τέλος στις χώρες της Βαλτικής θα μεταβεί μέρος της δύναμης ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ.

Είναι σαφές ότι οι Ρώσοι θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε αιφνιδιαστική επίθεση σε κάποιον ακήρυκτο ολοκληρωτικό παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, από τους Αμερικανούς καθώς υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και δηλώσεις από ΗΠΑ διαφόρων παλαβών που πιστεύουν ότι αν χτυπήσουν οι Αμερικανοί πρώτοι σε όλα τα σημεία όπου βρίσκονται τα ρωσικά πυρηνικά σιλό θα κερδίσουν τον πόλεμο.

Οι πύραυλοι Topol-Μ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων της Ρωσίας. Ο πύραυλος που κωδικοποιείται ως IBCM, μπορεί να χτυπήσει στόχους σε απόσταση 10.500 χιλιομέτρων με απόκλιση μόλις 200 μέτρα! Άρα διαθέτει μέσα στο βεληνεκές του την Μέση Ανατολή και την περιοχή των τουρκοσυριακών συνόρων!

Το πυραυλικό σύστημα ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 2007 και βρίσκεται σε υπηρεσία από το 2013.


http://karfotiko.blogspot.gr/2015/02/700.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου