''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Μια προφητεία της γερόντισσας Νίλας για το σφράγισμα των νεογέννητων

Μια προφητεία της γερόντισσας Νίλας για το σφράγισμα των νεογέννητων
Διαβάζοντας την ακόλουθη είδηση...
ΙΣΩΣ δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει αρκούντως ότι βρισκόμαστε σε μία πρωτόγνωρη εποχή ανελευθερίας, όπου τα δεσμά μας είναι, (και θα γίνουν ακόμα πιο αισθητά στο άμεσο μέλλον), αόρατα.
Επιστρατεύτηκε η σύγχρονη τεχνολογία να μας δημιουργήσει τις πιο «βαριές και άρρηκτες αλυσίδες», οι οποίες θα μας καταστήσουν «φρόνιμα παιδιά» στον νέο κόσμο της «Νέας Τάξεως Πραγμάτων». Επειδή δε μπορούν να μας τις «φορέσουν» ακόμη, άρχισαν από τα νεογέννητα βρέφη!
Δείτε την είδηση και θα καταλάβετε τι εννοούμε: «Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδας… τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Καί αφού με πρόφαση την κρίση οι Έλληνες Πολίτες σκλαβώθηκαν οικονομικά για αρκετά χρόνια, τώρα πλησιάζει η ώρα να υποστούν και την ηλεκτρονική σκλαβιά. Καί μάλιστα από την πρώτη ημέρα της γέννησής τους.
Τι ακριβώς θα συμβεί; Σύμφωνα με τον κανονισμό που έχει επιβληθεί από την Ευρωπαική Ένωση, όλες οι χώρες που ανήκουν σε αυτή, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, είναι υποχρεωμένες από τον Ιούνιο του 2014 να υποβάλλουν όλα τα βρέφη, για να εγκαταστήσουν σε αυτά μικροτσίπ κάτω από το δέρμα, το οποίο θα εφαρμόζεται στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησής τους. Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένας ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μία μικρό-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία!» (Ιστολ. Κατοχικά)! Φρικιαστική είδηση, η οποία δε χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμό!(Ορθόδοξος Τύπος, 11/07/2014 /aktines)
...θυμήθηκα μια προφητεία της γερόντισσας Νίλας(+6 Μαρτίου 1999)
 «Κάποια φορά το πρόσωπό της ξαφνικά πήρε μία έκφραση απειλητική,σαν κάτι να έβλεπε με τους πνευματικούς της οφθαλμούς.Χτύπησε μερικές φορές με την βίτσα της το πάτωμα λέγοντας:«Κοίτα τι σκέφτηκαν.Βάζουν στα βρέφη το σφράγισμα του Αντιχρίστου!Ο άγγελος θα τους καταστρέψει αυτούς που θα κάνουν κάτι τέτοιο».

Από  proskynitis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου