''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Τα παραμύθια κατέρρευσαν!

Η προπαγάνδα πάντα εξαϋλώνεται όταν εκδηλώνεται η πραγματικότητα. Αυτό συνέβη με το οικοδόμημα των ψεμάτων για τη μαζική εισβολή ισλαμιστών στην Ελλάδα, την οποία οι αφελείς αλλά και τα μίσθαρνα όργανα της Αγκυρας παρουσίαζαν σαν μια μελοδραματική ιστοριούλα…

Εδώ και χρόνια, όπου οι Ελληνες έβλεπαν και το πνεύμα και το γράμμα των νόμων να παραβιάζονται από τα στίφη των ισλαμιστών λαθρομεταναστών αλλά και από τις κυβερνήσεις που αρνούνταν να κάνουν το καθήκον τους, διαδιδόταν η άποψη ότι «είναι μεγάλη η ακτογραμμή και δεν γίνεται να φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα». Επίσης, λεγόταν ότι «δεν είναι εφικτό ούτε νόμιμο να γίνονται απωθήσεις μεταναστών και προσφύγων». Μόλις χτύπησε ο συναγερμός της κατεπείγουσας ανάγκης είδαμε αυτά τα «αξιώματα» να διαψεύδονται. Η ακτογραμμή άρχισε να φυλάσσεται συστηματικότερα και αποδείχθηκε ότι οι απωθήσεις διά θαλάσσης εισβολέων δεν είναι μόνο εφικτές, αλλά επιβαλλόμενες!
Ακόμα ένα οικοδόμημα ψεύδους που κατέρρευσε είναι ότι «είναι αχρείαστος ο φράκτης στον Εβρο». Αρκεί κάποιος να ασχοληθεί έστω και για λίγο με την επικαιρότητα για να καταλάβει ότι ο φράχτης όχι μόνο είναι χρήσιμος, αλλά πρέπει να ενισχυθεί και να επεκταθεί. Επίσης, διαψεύστηκαν όλοι όσοι ειρωνεύονταν τις ανησυχίες των Ελλήνων διατυπώνοντας το ρητορικό ερώτημα: «Και τι θέλετε; Να στείλουμε Στρατό στα σύνορα να διώχνει τους πρόσφυγες;» Τώρα πια, σε ζωντανή μετάδοση παρακολουθούμε στιγμιότυπα όπου ο Στρατός και η Αστυνομία απωθούν δυναμικά τους επίδοξους εισβολείς που ελέγχει ο Ερντογάν.
Φυσικά, το βασικό παραμύθι που κατέρρευσε ήταν ότι πρόκειται περί ανθρωπιστικής κρίσης και «η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την Τουρκία». Ηχηρές διαψεύσεις είναι οι γονείς, που έχουν έρθει στα σύνορα με πούλμαν του τουρκικού στρατού, χρησιμοποιούν τα μωρά παιδιά τους σαν ασπίδες, τα υποχρεώνουν να αναπνεύσουν καπνιά για να δακρύσουν και να φανούν δακρυσμένα και ταλαιπωρημένα μπροστά στις κάμερες, αλλά και οι αλαλάζοντες εισβολείς που πετούν εναντίον δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. και του Ελληνικού Στρατού πέτρες και δακρυγόνα που τους προμήθευσε το τουρκικό κράτος.

Το καλό από αυτή την επικίνδυνη τροπή της υπόθεσης είναι ότι η κυβέρνηση δείχνει να ξύπνησε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. 
 
dimokratianews,03.03.2020
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου