''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Παιδικό παιχνίδι του 1995 είχε προβλέψει τον κορωνοϊό - Αναφέρει και τι γίνεται στο τέλος (φωτό)

Εκτός από το βιβλίο του 2008 που μιλούσε για τον κορωνοϊό υπήρξε και παιχνίδι του 1995 που προέβλεπε την σημερινή πανδημία.
Ο κορωνοϊός αναβαθμίστηκε σε πανδημία από τον ΠΟΥ μόλις χθες αλλά ένα παιδικό παιχνίδι με κάρτες είχε προβλέψει και το «outbreak» και την κατάληξή (;) του.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν το προβλεπόμενο τέλος θα ταιριάζει και αυτό με την πραγματικότητα όπως εν τέλει θα εξελιχθεί.
Ένας χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας reddit έκανε μια αναδρομή στο μακρινό 1995 και στον συνήθη ύποπτο το παιχνίδι καρτών «Illuminati: New World Order».

Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι αυτό έχει «προβλέψει» κι άλλα οδυνηρά γεγονότα όπως την πτώση των Δίδυμων Πύργων.
Στο εν λόγω παιχνίδι βρίσκεται μια κάρτα, η κάρτα της Επιδημίας. Όποιος την εξαπολύσει στους άλλους παίκτες, τότε εκείνοι αρχικά μπορούν να παίξουν ωστόσο σταδιακά χάνουν την δύναμή τους, καταστρέφοντας στο τέλος την ζωή του παίκτη, βγάζοντάς τον εκτός παιχνιδιού.
Αυτό που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι το τι δείχνει η κάρτα: Μάσκα, γάντια και σακούλες πτωμάτων στιβαγμένες.
Αυτή είναι η κάρτα της Επιδημίας στο θρυλικό παιχνίδι «Illuminati: New Order».


Η κάρτα της Επιδημίας αν χρησιμοποιηθεί δεν είναι άμεσα θανάσιμη προς τον αντίπαλο παίκτη, αλλά προκαλεί διαρκή ζημιά.
Στο τέλος, ο παίκτης χάνει την ζωή του και βγαίνει εκτός παιχνιδιού, μόνο μετά από συγκεκριμένους συνδυασμούς.
Τι σημαίνει αυτό, σύμφωνα πάντα με τους χρήστες του reddit; Πως ο κόσμος θα βγει από την πανδημία και θα επανακάμψει.
Αυτόματα αυτό που έρχεται στο μυαλό είναι πως μεγάλα γεγονότα αρνητικής κυρίως υπόστασης, με μια έρευνα στο παρελθόν αποκαλύπτεται πως έχουν «ιχνηλατηθεί» σε παιχνίδια, βιβλία, σειρές (όπως η οικογένεια Σίμπσον), ταινίες κ.λ.π.

Είναι τόσο μεγάλη η πιθανότητα να είναι όλα αυτά τυχαία; Ή μήπως υπάρχει ένα είδος παγκόσμιας Ελίτ που προχωράει τους σχεδιασμούς της;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου