''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Ο Fran Selak, ένας δάσκαλος της μουσικής της Κροατίας, ξεκίνησε τις αποτυχίες του από το 1962

Ο Fran Selak, ένας δάσκαλος της μουσικής της Κροατίας, ξεκίνησε τις αποτυχίες του από το 1962...
Το τρένο στο οποίο ταξίδεψε έφυγε από την τροχιά, και έπεσε στο νερό. Σκοτώθηκαν 17 άτομα. Ο Σελάκ κατόρθωσε να κολυμπήσει στην ακτή με ένα σπασμένο βραχίονα.

Ένα χρόνο αργότερα, πέταξε με αεροπλάνο. Κάπου ψηλά πάνω από το έδαφος υπήρξε μια αποσυμπίεση, και η πλαϊνή πόρτα στο σαλόνι έπεσε. Ο Selak απορροφήθηκε .Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, ενημερώθηκε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη και βρέθηκε σε άχυρα.

Το 1966 είχε ένα ατύχημα σε ένα λεωφορείο. 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Ο Σέλακ διαφεύγει με μικρούς τραυματισμούς.

Το 1970, το αυτοκίνητό του πυροδότησε φωτιά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Έσπευσε να βγει από τη φωτιά, αλλά το αυτοκίνητο εξερράγη.

Το 1973, συνέβη ένα άλλο αυτοκινητιστικό ατύχημα. Αυτή τη φορά - λόγω δυσλειτουργίας στο σύστημα καυσίμου, η πυρκαγιά εμφανίστηκε ήδη μέσα στην καμπίνα. Ως αποτέλεσμα, ο Selak έκαψε το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών στο κεφάλι του.

Το 1995 χτυπήθηκε από λεωφορείο. Ο Fran κατέρρευσε εύκολα - σοκ και μικρές μώλωπες.

1996 ... οδηγώντας σε έναν ορεινό δρόμο σε ένα αυτοκίνητο, ο Selak είδε ένα φορτηγό που ερχόταν κατευθείαν επάνω του. Έπρεπε να αποφύγει το βράχο και να βγει από το αυτοκίνητο εν κινήσει, ώστε να μην πέσει μέσα στο φαράγγι. Πράγμα που τελικά έκανε. Πήδηξε από το αυτοκίνητο.

Το 2003, ο Selak αγόρασε για πρώτη φορά ένα λαχείο για τα 40 χρόνια της τυχερής ζωής του στην ηλικία των 74 ετών. Ως αποτέλεσμα, κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου