''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

“Ρατσιστές” το 86% των Ελλήνων θέλουν απέλαση των παράνομων μεταναστών!

Σε πλήρη σύγκρουση με τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού βρίσκονται κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, οι οποίες με τη στάση τους ανέχονται αν δε διευκολύνουν τον εξισλαμισμό της πατρίδας μας με την μαζική Μουσουλμανική εισβολή.

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που διενεργήθηκε από το διεθνές ερευνητικό κέντρο Pew σε 18 χώρες σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν κατά της παράνομης μετανάστευσης, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, το 86% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ των απελάσεων μεταναστών, με μόλις το 12% να είναι αρνητικό.


Παρόμοια υψηλά ποσοστά για τις απελάσεις παρατηρούνται στη Ρωσία και ακολουθούν η Γερμανία, η Σουηδία,η Ολλανδία,η Πολωνία και η Ουγγαρία.
Τέτοιες έρευνες πραγματοποιούνται μόνο από ξένα ιδρύματα, καθώς καμία εταιρεία ερευνών στην Ελλάδα δεν έχει, και ούτε πρόκειται, να πραγματοποιήσει ανάλογη έρευνα.

Γεγονός είναι ότι, παρόμοια συμπεράσματα ερευνών αποκρύπτονται από τα νεοταξίτικα ΜΜΕ για εύλογους λόγους. Σύμφωνα με τους θορυβώδεις οργανωμένους “αντιφα”, το 86% του ελληνικού λαού που θέλει την απέλαση των μεταναστών είναι ρατσιστές και ακροδεξιοί,ενώ πολιτικά ορθό είναι το 12% που συμφωνεί με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Αναρωτιέται κανείς πόσο δημοκράτες είναι αυτοί οι τύποι και πόσο δημοκρατική είναι μια χώρα όπου εισακούεται η άποψη του 12% του πληθυσμού και όχι του 86% όπως συμβαίνει στην περίπτωση μας.
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου