''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Γιατί σιωπάς ; Νέα στοιχεία ΣΟΚ για τη φρίκη που ζει σήμερα ο Χριστιανός στον κόσμο

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ: Οι τρομοκράτες Boko Haram τρομοκρατούσαν χριστιανικές κοινότητες στο παρελθόν, στη Νιγηρία ενώ διέδωσαν τη βάρβαρη ιδεολογία τους σε Καμερούν, Νίγηρα και Τσαντ.

Στη Νιγηρία ζήτησαν από έναν χριστιανό να απαρνηθεί την πίστη του στον Χριστό.Όταν εκείνος ηρωικά αντιστάθηκε του έκοψαν το δεξί χέρι, έπειτα τον αγκώνα και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι στο στήθος και το λαιμό.

Κάθε χρόνο στο Πακιστάν τουλάχιστον χίλια κορίτσια απαγάγονται, βιάζονται και εξαναγκάζονται να ασπασθούν το Ισλάμ, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις με τη βία παντρεύονται τους βιαστές.

Χαρακτηριστικό του εχθρικού κλίματος που επικρατεί ακόμη και στην Αίγυπτο είναι το γεγονός ότι διάφοροι Ιμάμηδες του Ισλάμ καταδικάζουν ανοιχτά τον Χριστιανισμό, ρίχνοντας κατάρες στους ανθρώπους ενώ αναφέρουν πως δεν πρέπει να νυμφεύονται χριστιανοί με Μουσουλμάνους.

Φθάνουν στο σημείο να καλούν δημόσια τους οδηγούς ταξί να μην μεταφέρουν τους Ιερείας στις Εκκλησίας.

Η σφαγή των χριστιανών

Στο Πακιστάν ένα δεκάχρονο χριστιανόπουλο βιάστηκε και κακοποιήθηκε από τους μουσουλμάνους εργοδότες.

Στο Καμερούν, ένας μεταφραστής Βίβλου μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στις 25 Αυγούστου κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής επίθεσης ενώ οι δράστες έκοψαν ακόμη και το χέρι της γυναίκας του.

Βανδαλίζουν χριστιανικούς Ναούς και στην Τουρκια

Να θυμίσουμε το τελευταίο περιστατικό με τον Ναό του Αγίου Θεοδώρου.

Πηγή:https://www.ekklisiaonline.gr/ 
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου