''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Πυρηνικές επιθέσεις από το διάστημα ετοιμάζει ο Πούτιν


Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, έχει αυξήσει τις προσπάθειες να προετοιμάσει την Ρωσία για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, αναπτύσσοντας εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα και βαλλιστικούς πυραύλους σε όλη την επικράτεια.

Επιπλέον έχει διατάξει την διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων προσομοίωσης πυρηνικού πλήγματος κατά του ΝΑΤΟ σε ολόκληρη την Ρωσία, για τον «αναπόφευκτο πόλεμο», όπως λέει, σύμφωνα με διεθνή μέσα.

Η βρετανική Daily Mail αναφέρθηκε στην πρωτοφανή κινητοποίηση των ρωσικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων σε άρθρο με τίτλο «Ο Β.Πούτιν ετοιμάζεται για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο» ως αντίδραση στην δράση του ΝΑΤΟ κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Mεταδίδει: "Τα πλάνα δείχνουν 400 οχήματα να παίρνουν μέρος σε άσκηση στην δασώδη περιοχή του Altay. Ανάμεσά τους υπήρχαν αυτόνομοι εκτοξευτές πυραύλων, συμπεριλαμβανομένων των Topol, Topol-M και Yars όπως επίσης drones και εκατοντάδες στρατιώτες.

Σύμφωνα με το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today» οι εκτοξευτές πυραύλων δοκιμάζονται πάντα. Προστατεύονται από επιλεκτικές δυνάμεις στρατευμάτων, οι οποίες ειδικεύονται στο να εντοπίσουν εχθρικές, οι οποίες αποτελούν απειλή.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει πως το αποκορύφωμα της άσκησης θα είναι η διεξαγωγή εκτοξεύσεων προσομοίωσης από πληρώματα κινητών πυραυλικών εκτοξευτήρων, οι οποίοι θα λαμβάνουν μέρος στην άσκηση. Οι ασκήσεις έρχονται ως απάντηση στην συμφωνία του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία για αύξηση των νατοϊκών δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη με στόχο την Ρωσία".


Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, η Ρωσία αναπτύσσει έναν υπερπενθητικό βομβαρδιστικό μεγάλου βεληνεκούς, το οποίο θα μπορεί να εξαπολύει επιθέσεις από το διάστημα, όπως δήλωσε στο Sputnik ο αντισυνταγματάρχης, Alexej Solodovniko

http://karfotiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου