''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Τα δεσμά του εχθρού μας είναι η Ψευτοδημοκρατία

Ο Κοινοβουλευτικός Αντιπροσωπευτισμός ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία Στις 21 Σεπτεμβρίου 2015 η νικήτρια μερίδα του ελληνικού πληθυσμού πανηγύριζε την εκλογική νίκη του αγαπημένου της κόμματος. Συγκεκριμένα, με σχεδόν 50% αποχή, λευκά και άκυρα, το 19,4% των ψηφοφόρων γιόρταζε τη διθυραμβική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνοντας στους δρόμους, περιχαρείς και γελαστοί όλοι τους, για την τρομερή επιτυχία του νέου εθνάρχη Τσίπρα.
Επαναλαμβάνω, επρόκειτο για νίκη του 19,4%. Λιγότερο δηλαδή από ένας στους πέντε πολίτες ψήφισε το κυβερνών κόμμα. Προφανώς και δεν υπάρχει ίχνος δημοκρατίας, ούτε επί της διαδικασίας ούτε βέβαια επί του αποτελέσματος.
Άλλωστε, διαχρονικά στη χώρα μας, από την ίδρυση του σύγχρονου ελληνικού κράτος και ιδιαίτερα κατά τη μεταπολίτευση, οι εκλογές έχουν εξισωθεί με τις πρακτικές και το πολίτευμα της ολιγαρχίας. Εξάλλου, ο νεολογισμός και η ανύπαρκτη έννοια της «Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας» δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια κεκαλυμμένη ολιγαρχία. Έτσι ακριβώς ορίζει δυστυχώς η πολιτειολογία το πολίτευμα της Ελλάδας σήμερα.
Τα εξωνημένα, πτωχευμένα και απαράδεκτα ΜΜΕ της χώρας αναγνώρισαν τον εν λόγω θρίαμβο(!) του ΣΥΡΙΖΑ και παραδέχτηκαν κάποια δήθεν δημοκρατική εντολή των πολιτών. Μίλησαν μάλιστα για επιβράβευση του Τσίπρα και της φράξιας του, και ιδιαίτερα για τη διαχείριση του επονείδιστου και μαύρου «δημοψηφίσματος» που είχαν προκηρύξει πριν από λίγους μήνες. Στον ίδιο φαιδρό χορό νομιμοποίησης των εκλογών και του κίβδηλου αποτελέσματος βρέθηκαν και οι Έλληνες ακαδημαϊκοί. Αυτή είναι η ηθική και δημοκρατική κατάπτωση της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία.
Επειδή λοιπόν κανείς δεν τόλμησε να πει το αυτονόητο, πώς δηλαδή είναι δυνατόν μια οικτρή μειοψηφία να νομιμοποιείται όχι να κυβερνήσει, αλλά έστω να πράξει το παραμικρό (πόσο μάλλον να παραχωρήσει τη Μακεδονία στους Σλάβους γείτονες), φτάσαμε σήμερα στην απόλυτη πολιτική παρακμή. Να κατηγορούμε τους πολίτες για τις επιλογές τους. Τις επιλογές πάνω στις προεπιλεγμένες επιλογές των κομμάτων (βλέπε χρίσμα). Για ακόμα μια φορά, τα σαθρά ΜΜΕ, τα χειρότερα και από τον ΣΥΡΙΖΑ κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών (σκιτσογράφοι, κτλ.), κατηγορούν και λοιδορούν τους πολίτες για τις δήθεν επιλογές τους. Αυτός είναι ο πραγματικός ξεπεσμός της χώρας μας.
Αντί να καταγγέλλουμε το ανθελληνικό και αντιδημοκρατικό σύνταγμα της Ελλάδας, αντί να καλούμε την καταστροφή του ολιγαρχικού εκλογικού νόμου που παράγει, νομιμοποιεί και διαιωνίζει αυτά τα πολιτικά εκτρώματα, αντί να απαιτούμε να μην ξαναγίνουν εκλογές μέχρι να δοθεί πραγματική πολιτική ελευθερία στους πολίτες (με νέο, δημοκρατικό, και επιτέλους ελληνικό σύνταγμα και πολίτευμα), αντί να μποϊκοτάρουμε τη φαυλεπίφαυλη αστική δημοκρατία και τα τερατουργήματά της με κάθε δυνατό τρόπο, η καθεστηκυία τάξη της χώρας τα βάζει με τους αποκλειστικά μη υπεύθυνους – τους πολίτες. Το γιατί δεν φταίνε οι πολίτες μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς και μόνος του διαβάζοντας το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Το γιατί οι «ελίτ» αντί να αναδείξουν τα ανωτέρω και το κενό δημοκρατίας στη χώρα επιλέγουν να μας κατηγορούν με χυδαίο και υποτιμητικό τρόπο για τις υποτιθέμενες «επιλογές» μας, το εξηγεί η θέση τους στο παρασιτικό σύστημα το οποίο συντηρούν και από το οποίο συντηρούνται.

Για ακόμα μια φορά ας μιλήσουμε με αλήθειες. Οι πολιτικοί δεν επιλέγονται από τους πολίτες. Είναι οι βαλτοί τού κάθε κομματάρχη και έτσι, έτοιμοι και εξωνημένοι, εμφανίζονται μπροστά μας στα ψηφοδέλτια.
Δεν επιλέγονται με καμία εκλογική διαδικασία, ούτε με κάποιον μαγικό, πεφωτισμένο και μυστικό τρόπο. Αυτά είναι παραμύθια, και όσοι τα υποστηρίζουν το κάνουν είτε επειδή είναι πολιτικά αμύητοι είτε επειδή έχουν να κερδίσουν από τη διαιώνιση της ολιγαρχίας στην Ελλάδα. Πολύ απλά, οι εκλογές είναι μια φαρσοκωμωδία, ένα δημοκρατικοφανές θέατρο με το οποίο οι σύγχρονοι δυνάστες αντλούν νομιμοποίηση για να μας καταστρέφουν. Με το πρόσχημα αυτό, ο κάθε ανάξιος πολιτικάντης τύραννος ισχυρίζεται πως η κυβέρνησή του «έχει εκλεγεί δημοκρατικά από τον ελληνικό λαό», κάτι που αποτελεί υπέρτατο ψέμα και απάτη.
Όταν συνειδητοποιήσουμε λοιπόν αυτήν την πολύ απλή αλλά τεράστια αλήθεια, τότε θα καταγγείλουμε και θα πάψουν οι θρασύδειλες και ύπουλες επιθέσεις των δημοσιογράφων, καλλιτεχνών και λοιπών, οι οποίοι μας ειρωνεύονται κρατώντας μας έτσι στην πολιτική λήθη. Τότε θα ακυρώσουμε όλες τις αντιδημοκρατικές αποφάσεις της ολιγαρχίας. Τότε θα καταλάβουμε την εξουσία και θα επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχίας, ως πολίτες και ως έθνος.
Μέχρι τότε ας περιοριστούμε στο να αυτοτιμωρούμαστε για εγκλήματα άλλων και ας συνεχίσουμε να μαλώνουμε σαν παιδιά για το ποιανού ο ταγός είναι λιγότερο καταστροφικός και εκφυλισμένος, ή για το ποιον θέλουμε να μας καταστρέψει πρώτος. Την επομένη αυτών των εκλογών, όπως και όλων των άλλων, οι μόνοι που θα γιορτάσουν είναι οι πολιτικοί – αυτοί που μισούν την Ελλάδα και τους πολίτες.
Ας αντιτάξουμε σε αυτές τις δυνάμεις της παρακμής και της διαφθοράς την ομόνοια και την ενότητα των δημοκρατικών πολιτών της Ελλάδας.


εστάλη στο mail 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου