''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Με τα S-700 θα μπορούμε να κτυπήσουμε σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη-Ζιρινόφσκυ

Ένας κορυφαίος Ρώσος πολιτικός, ίσως μόλις αποκάλυψε το μεγαλύτερο ρωσικό στρατιωτικό μυστικό.
Ή απλά εφευρέθηκε ένα ανύπαρκτο όπλο, ενώ παράλληλα διερευνά πόσο ισχυρή είναι η χώρα, κατά τη διάρκεια μιας πολιτικής ομιλίας.
Ο Βλάντιμιρ Ζιρινόφσκι, ο οποίος είναι γνωστός για τις εκρηκτικές του ομιλίες και τους ισχυρισμούς του , έκανε την τελευταία του δήλωση κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας την περασμένη εβδομάδα. Είπε ότι η Ρωσία θα πρέπει να διπλασιάσει την απόφασή της να προμηθεύσει τους S-300 αντιαεροπορικούς πυραύλους μεγάλης εμβέλειας στη Συρία.
"Οι Αμερικανοί φοβούνται ότι ολόκληρος ο κόσμος θα δει ότι το ρωσικό σύστημα S-300 είναι το καλύτερο στον κόσμο. Και έχουμε επίσης τα S-400, S-500, S-600 και S-700! Μπορούμε να καλύψουμε ολόκληρο τον πλανήτη και δεν θα μπορέσει να απογειωθεί ένα απλό πολεμικό αεροπλάνο "
Η κομπορρημοσύνη συναντήθηκε με το γέλιο από άλλους φιλοξενούμενους, ενώ ο οικοδεσπότης, Βλαντιμίρ Σολοβιεέφ, παρενέβη για να αστειευτεί ότι ο Ζιρινόφσκι πρέπει να προσέχει να μην αποκαλύψει όλα τα μυστικά ταυτόχρονα. "Τι γίνεται αν μας πείτε για το φοβερό σύστημα S-1500 για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα" , είπε.
Ο αβέβαιος Ζιρινόφσκι διαβεβαίωσε ότι το «S-700» θα είναι το τελευταίο επειδή «θα καταρρίψει κάθε πύραυλο στο σημείο εκτόξευσης».
Ο πολιτικός επικεφαλής του κόμματος LDPR, το οποίο κατέχει 40 έδρες στο ρωσικό κοινοβούλιο. Έχει μια μακρά ιστορία εκκεντρικής συμπεριφοράς που προφανώς απευθύνεται στη βάση ψηφοφόρων του κόμματος.
Μεταξύ των πιο εμπρηστικών δηλώσεών του είναι μια πρόταση ότι αν τα παιδιά της Ρωσίας μάθουν να χρησιμοποιούν ένα τουφέκι Καλάσνικοφ αντί να μιλάνε αγγλικά, «όλος ο κόσμος θα μιλάει ρωσικά. "Υποσχέθηκε επίσης ότι τα " χέρια του θα είναι στο αίμα " εάν έγινε ποτέ πρόεδρος και η " δικτατορία είναι δυσκοιλιότητα. η δημοκρατία είναι διάρροια. επιλέξτε ό, τι θέλετε ".
Τα S-300 και S-400 είναι δύο γενιές ρωσικών συστημάτων μεγάλης εμβέλειας για την άμυνα, που προορίζονται για την προστασία στρατηγικά σημαντικών χώρων, όπως βασικά αντικείμενα υποδομής, στρατιωτικές μονάδες ή βαλλιστικά πυροβόλα όπλα, από εχθρικά αεροσκάφη και πυραύλους. Ένα σύστημα S-500 αναπτύσσεται επί του παρόντος από την Almaz-Antey και μπορεί να έχει αντι-δορυφορικές δυνατότητες, σύμφωνα με τα δεδομένα ανοικτής πηγής.

Η ύπαρξη οποιωνδήποτε συστημάτων με υψηλότερους αριθμούς δεικτών είναι είτε ένα στενά κρατικό μυστικό που ο Ζιρινόφσκι έχυσε τυχαία για να κάνει ένα σημείο ή απλώς ένα έργο της φαντασίας του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου