''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Αυτές τις εικόνες τις βλέπουν κάθε ημέρα όλα τα παιδιά στο κρατίδιο των κλεφτών


Λέμε ότι η επαίσχυντη αυτή Συμφωνία θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος ως ένας θρίαμβος του εθνικισμού, αν ισχύσει. Μας απαντούν ότι όχι, είναι κανονικοί άνθρωποι. Ας τους χαρίσουμε την ταυτότητά μας. Εμείς είμαστε οι ακραίοι εθνικιστές που δεν δεχόμαστε να την χαρίσουμε.
 
 Στη φωτογραφία βλέπουμε τον δήθεν "μετριοπαθή αντι-εθνικιστή πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ" να ψηφίζει στο δημοψήφισμα στο εκλογικό κέντρο που τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου είναι σχολείο.
Στον τοίχο βλέπουμε την εικόνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και λίγο πιο δίπλα έναν χάρτη της "Μεγάλης Μακεδονίας".

Από την Λάρισα ως την Ξάνθη να έχουν το ίδιο κίτρινο χρώμα με τα Σκόπια.
Αυτές τις εικόνες τις βλέπουν κάθε ημέρα όλα τα παιδιά στην χώρα αυτήν. Όχι. Δεν είναι εθνικιστές αυτοί. Εμείς είμαστε. Επειδή μας ενοχλεί που το σπίτι μας το βλέπουμε χρωματισμένο με χρώματα άλλης χώρας στα σχολεία τους. Θα έπρεπε να μη μας ενοχλεί. Να τους λέμε και μπράβο!

Άλλη μία φορά: δεν παραδίδουμε το όνομά μας σε καμία μορφή στους λωποδύτες της Ιστορίας. Ούτε σε κανέναν το δικαίωμα να αλλάζουν το νόημα των λέξεων. Το κράτος των Σκοπίων είναι είναι ένα επιθετικό εθνικιστικό κράτος που ευθέως απειλεί την κυριαρχία μας. Ο Ζάεφ ούτε μπορεί, ούτε θέλει να το ανατρέψει αυτό. Μάλλον να το επιβραβεύσει θέλει. Και ο Ζάεφ και η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου.
Ανδρέας Σταλίδης

Τα ψυχολογικά προβλήματα που δημιούργησε στους Σκοπιανούς ο Τίτο όταν ονόμασε την περιοχή Μακεδονία δεν μας ενδιαφέρουν. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Εκείνοι διαπαιδαγωγήθηκαν με τον "Μακεδονισμό". Εμείς διαπαιδαγωγηθήκαμε με την "προοδευτική" αρχή του ότι όποιος αγαπάει την πατρίδα του και δεν θέλει να την δει να μοιράζεται σαν οικόπεδο στους γειτόνους, είναι εθνικιστής και φασίστας. Κι αυτή η πλύση εγκεφάλου έχει δώσει αποτελέσματα. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Οι κάτοικοι των Σκοπίων δεν μπορούν να βρούν όνομα και ταυτότητα γιατί απλούστατα δεν είναι έθνος, είναι ένα συνοθύλευμα εθνοτήτων με ένα βουλγάρικο ιδίωμα για γλώσσα το οποίο οι σκοπιμότητα και τα συμφέροντα Αμερικάνων και λοιπών θέλουν να κάνουν έθνος σε βάρος του ηλιθίου της περιοχής, της Ελλάδας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου