''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Τρομαχτικό σφυροκόπημα δίχως έλεος: Ισοπεδώθηκαν οι γραμμές άμυνας των ισλαμιστών στη Ν.Συρία – Παραδίδονται!

Απίστευτη είναι η εξέλιξη στο Νότο της Συρίας με τις ισλαμιστικές ομάδες να παρακαλούν πλέον για προσχώρηση στην συμφωνία «συμφιλίωσης» και να παραδίδονται η μία μετά την άλλη. Άγριο σφυροκόπημα λαμβάνει χώρα εδώ και 72 ώρες με τον συριακό Στρατό πλήρως εξοπλισμένο και αναδιοργανωμένο, έχοντας αφομοιώσει ρωσικά διδάγματα να σφυροκοπεί με πυροβολικό τις δυνάμεις των ισλαμιστών.

Τα βίντεο αποτυπώνουν ένα μπαράζ επιθέσεων τρομαχτικής ισχύος με MLRS Grad των 122 χιλιοστών,Uragan των 220 χιλιοστών, Smerch των 300 χιλιοστών ενώ η 4η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία του Μ.Ασαντ σφυροκοπεί με MLRS Golan-1000.

Πρόκειται για το νέο απόκτημα του συριακού Στρατού προσαρμοσμένο σε σασί Τ-72, 500mm, με δυνατότητα βολής 3 πυραύλων βάρους 500kg κεφαλής υψηλής εκρηκτικότητας.

Εχει εμβέλεια 6 χλμ .Αυτός ο εκτοξευτής πυραύλων ονομάζεται IRAM Golan-1000 και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την 4η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία του συριακού στρατού.

Οι δυνάμεις «Τίγρης» απελευθέρωσαν το χωριό Al-Ju’eleh και εισήλθαν σε Ibta, Dael, Karak, Om Valad και Musayfra ως τμήμα της συμφωνίας εκεχειρίας. Οι ισλαμιστές παραδίδονται.

Οι «Τίγρεις» απεέυθέρωσαν στο ανατολικό μέτωπο της Daraa τις πόλεις/χωριά Mleihat Sharqiyyeh, Gharbiyyeh, Rakham, Elma και εισήλθαν σε Sawarah και Hirak με τις συνδυασμένες επιχειρήσεις να συνεχίζονται εντός των 2 πόλεων. Απελευθέρωσαν την 52η βάση και την αεροπορική βάση 49.

Στο δυτικό μέτωπο απελευθερώθηκε το Tel Hamad, το 271 Τάγμα και το Ibta Dam.

Οι ισλαμιστές παραδίδονται σε Abtah και Daal στη Daraa και οι πολίτες βγαίνουν από την στρατιωτική ζώνη.

Οι συριακές δυνάμεις μπήκαν επίσης στην ανατολική και δυτική Charqiya/Ghariyah και Karak με τις αεροπορικές επιδρομές να συνεχίζονται στην ανατολική Al-Ghariya a

Και η πόλη Umm Ould είναι υπό τον έλεγχο του συριακού Στρατού.

Δείτε βίντεο από την περιοχή






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου