''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ - ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕ! Είστε τόσο γελοίοι ή τόσο προδότες;

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ από Π.Α.Κ. Κρητών 
Δεν μπορεί να συμβαίνει στην πραγματικότητα, αυτό που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα. Οι εξελίξεις είναι τόσο καταιγιστικές, τόσο ακατανόητες, τόσο επώδυνες για την Πατρίδα μας και δεν μπορούμε να χωνέψουμε πως όλες δρομολογούνται και υλοποιούνται από την «Ελληνική κυβέρνηση».

Υποδούλωσαν το Έθνος μας οικονομικά με την απειλή της πτώχευσης και της εξόδου από το ευρώ και παραδέχονται οι ίδιοι που το έκαναν πως ήταν ένα λάθος. Τώρα, με την απειλή των καλών
σχέσεων και της ειρήνης, διαμελίζουν τη χώρα, και χαρίζουν τα ιμάτια της, τόσο κυνικά, προκλητικά και ενδοτικά, παίζοντας τους πλανόδιους πραματευτές της εποχής το 60. «Πάρε κόσμε» διαλαλούν και για να μας πείσουν ότι κάνουν το σωστό, επικαλούνται τα επιχειρήματα εκείνων που επιβουλεύονται τα εδάφη μας, τα κεκτημένα μας. Και αν αυτό είναι το σωστό, τότε οι ΗΡΩΕΣ πρόγονοι μας, που θυσιάστηκαν και έχυσαν το αίμα τους για την Εθνική μας Ακεραιότητα, είναι το λάθος; Απαντήστε μας ρε!

Ποιον ρωτήσατε, ποιος σας έδωσε την άδεια, ποιος σας εξουσιοδότησε, να παζαρεύετε το έθνος μας και να το ξεπουλάτε, πίσω από κλειστές πόρτες και σκοτεινές συμφωνίες, που θα καθορίσουν το μέλλον του για όλα τα επόμενα χρόνια; Απαντήστε μας ρε, έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε. Δεν είστε ηγεμόνες…

Τι κερδίσατε ξεπουλώντας την Μακεδονία; ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ! Όχι μόνο ανέχεστε να ακούτε τον σκοπιανό πρωθυπουργό να λέει πως αυτοί είναι οι Μακεδόνες και πως αυτοί μιλούν την Μακεδονική Γλώσσα, ταυτόχρονα υλοποιείτε σχέδιο διαγραφής του όρου Μακεδονία από παντού. Μέχρι και την ιστορία ετοιμάζεστε να ξαναγράψετε παραχαράσσοντας την, όπως ακριβώς έχει γίνει και στο παρελθόν. Ερωτούμε, ποιον υπηρετείτε, ποιων τα συμφέροντα και τα σχέδια εφαρμόζετε; Σίγουρα όχι των Ελλήνων…

Προετοιμάζετε το έδαφος για να «λύσετε» όπως κόπτεστε, το θέμα της Βορείου Ηπείρου και από αυτά που οι ίδιοι διαρρέεται, θα προβείτε σε άλλη μία Εσχάτη Προδοσία, χαρίζοντας στην Αλβανία γη και ύδωρ, ακλουθώντας την ίδια τακτική όπως και με το σκοπιανό. Προπορεύεται και προετοιμάζει το έδαφος ο Υπουργός των Εξωτερικών, αυτός ο ανεκδιήγητος, αυτή η πολιτική καρικατούρα, που κλείνει συμφωνίες σύμφωνα με τα ανθελληνικά του πιστεύω και δεσμεύσεις και τις υπογράφει παρουσία του αχυράνθρωπου πρωθυπουργού Τσίπρα, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, με τον Ελληνικό λαό στα κάγκελα και στα αιματοβαμμένα συλλαλητήρια από τις δυνάμεις καταστολής του καθεστώτος τους.

Είναι τόσο αυταρχικό και αντισυνταγματικό αυτό που κάνετε, που όχι μόνο δεν ρωτάτε το λαό όπως επιτάσσει το Σύνταγμα για Εθνικά θέματα, καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και νομιμότητας, ούτε απόφαση της βουλής δεν έχετε.

Μετά τι έχει σειρά για ξεπούλημα, η Θράκη, το Καστελόριζο, η Κρήτη; Αλήθεια μέχρι ποιο βαθμό θα επαληθευτούν όλα αυτά που είπε η Ψαρούδα Μπενάκη ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν παρέδιδε την προεδρία στον Κάρολο Παπούλια; Η Ελλάδα είναι ο «αποδιοπομπαίος τράγος» της γερμανικής ΕΕ και του αμερικάνικου ΝΑΤΟ; Αυτή πρέπει να εξαφανιστεί, τουλάχιστον όπως μας την παρέδωσαν οι παππούδες μας, ώστε να διασφαλίσουν τα γεωπολιτικοοικονομικά συμφέροντα τους οι παγκοσμιοποιητές, όπως τα έχουν σχεδιάσει οι εβραϊκής καταγωγής και εθνότητος, Σόρος, Ρότσιλντ και Ροκφέλερ; Αυτούς υπηρετείτε; Απαντήστε μας.

Το ίδιο υπεύθυνοι με τους συγκυβερνώντες, είστε και όλα τα υπόλοιπα κόμματα και βουλευτές της βουλής. Είστε συμμέτοχοι και συνένοχοι στο έγκλημα κατά του έθνους. Παραμένετε καρφωμένοι στις καρέκλες σας, και παίζοντας περίτεχνα το πολιτικάντικο παιχνίδι σας, για τα μάτια του κόσμου, επιτρέπεται να συντελείται μια ακατάσχετη προδοσία του έθνους μας και ένας καθημερινός βιασμός της λαϊκής βούλησης. Όσοι διαφωνείτε, αν διαφωνείτε δηλαδή, θα έπρεπε να έχετε αποχωρήσει (ακόμα υπάρχει περιθώριο…), από αυτή τη βουλή που όμοια της δεν έχει υπάρξει.

Η τρομοφοβία που σπέρνει η κυβέρνηση των αριστεροδεξιών μπολσεβίκων στους Έλληνες, τελευταία αναβαθμίστηκε και ακούμε σημεία και τέρατα, χωρίς κανένας τους να αναλαμβάνει την υπεύθυνη ενημέρωση του πολίτη. Ξεκίνησαν τον ψυχρό πόλεμο με την Ρωσία, την μοναδική υπερδύναμη που πάει αντίθετα στα σχέδια των Εβραίων που αναφέραμε παραπάνω, λέγοντας μισόλογα πως κινδυνεύουμε από αυτούς. Για να αποπροσανατολίσουν τον εξαγριωμένο και αγανακτισμένο λαό, που συνειδητά, συνεχίζει τις δυναμικές αντιδράσεις για το σκοπιανό, διαρρέουν πως τα χρηματοδοτούν οι μυστικές υπηρεσίες της. Ντροπή σας!

Ότι κινδυνεύουμε έκανε λόγο ο πρωθυπουργός σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, δηλαδή στους φίλους, εταίρους και συμμάχους μας, ζητώντας να προστατεύσουν τα σύνορα μας. Μα καλά, τα σύνορα μας δεν είναι και σύνορα της ΕΕ, που είναι οι στρατιωτικές – ναυτικές δυνάμεις τους, γιατί δεν τα προστατεύουν καθημερινά και πρέπει να το ζητήσουμε; Οι Σύμμαχοι μας, γιατί επιτρέπουν να είναι ο εναέριος και θαλάσσιος χώρος μας σουρωτήρι από τις πολεμικές επιχειρήσεις των Τούρκων «συμμάχων» μας;

Γιατί κρατούνται τόσους μήνες χωρίς κατηγορίες οι δύο στρατιωτικοί μας από σύμμαχο χώρα εν καιρώ ειρήνης; Τελικά ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι μας; Ποιοι αποφασίζουν για εμάς; Ποιοι κάνουν κουμάντο στην Πατρίδα μας, ποιοι ρε;

Πως καταντήσατε έτσι την ένδοξη την τιμημένη Ελλάδα, που η ιστορία της και ο πολιτισμός της είναι φάρος για όλο τον κόσμο; Χωρίς αξιοπρέπεια, όλοι πλειοδοτούν στα απομεινάρια της με όποιο τρόπο και γίνεται περίγελος μαζί με εσάς τους αναλώσιμους. Χαρακτηρίζουν δημόσια τον Έλληνα Πρωθυπουργό, «ελεεινό», ενώ οι δήθεν σωτήρες μας παραδέχονται ότι μας ποδοπάτησαν την αξιοπρέπεια, πως μας εξαθλίωσαν, και δεν βρίσκεται κανένας από εσάς να τους απαντήσει. Απαιτούμε απαντήσεις, τέλος στα μισόλογα, τέλος στα ψέματα, τέλος στην προπαγάνδα. Θέλουμε την αλήθεια και την θέλουμε ωμή! Ποιοι στ’ αλήθεια είστε, τι παριστάνεται και που μας οδηγείτε; Φτάνει πια η κατρακύλα και ο εξευτελισμός.

Η δικαιοσύνη που είναι τυφλή, δεν ακούει; Τι κάνει; Δεν έχει τίποτα να πει; Ο πολίτης που θα βρει αποκούμπι, ποιος θα τον προστατέψει από ένα ενδοτικό και βρώμικο πολιτικό σύστημα; Ποιος θα επιβάλει την Συνταγματική νομιμότητα στην άνομη κυβέρνηση μας; Ποιος θα τους εγκαλέσει και θα τους σταματήσει από την αυθαιρεσία και την κατάχρηση της εξουσίας;

Κύριοι δικαστές, δεν μιλήσατε όταν επέβαλαν το πρώτο μνημόνιο που ουδέποτε πέρασε από την Βουλή, όπως και η δανειακή σύμβαση που το συνόδευε, ουδέποτε συζητήθηκε! Το Σύνταγμα, που ως γνωστόν προβλέπει ότι πρέπει να ψηφιστεί από τα 3/5 της Βουλής, τουτέστιν από 180 βουλευτές, έγινε κουρελόχαρτο!

Κάτι πήγατε να ψελλίσετε όταν κουρέλιασαν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα, αλλά και πάλι σιωπήσατε προκλητικά. Όπως λέει ο λαός μας «κάνατε γαργάρα», το συνταγματικό πραξικόπημα με την αλλαγή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, όταν σε μία νύχτα το ΟΧΙ του λαού έγινε ΝΑΙ από την καθεστωτική κυβέρνηση των Τσίπρα Καμμένου.

Σιωπάτε όταν η κυβέρνηση φροντίζει για την στέγαση και την άνετη επιβίωση ΜΟΝΟ των λαθρομεταναστών, ενώ για τον Έλληνα εξαθλιωμένο έχουν περισσότερη εξαθλίωση, για τον άστεγο θάνατο και για τον μετανάστη αντικατάσταση.

Με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, κωλυσιεργείτε προκλητικά και σιωπάτε στην αντιδημοκρατική και καθεστωτική δήλωση του πρωθυπουργού που είπε πως «ονομάζεται υπευθυνότητα να πάμε ενάντια στην πλειοψηφία», καταργώντας την κάθε έννοια ενός δημοκρατικού ευνομούμενου κράτους.

Αλήθεια, στη χούντα πως ήταν;

Πότε επιτέλους θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και τιμώντας τον όρκο σας ως Θεματοφύλακες της νομιμότητας και του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος, θα υπερασπιστείτε τη δημοκρατία, τους Έλληνες πολίτες και την χώρα μας, πότε; Ποια είναι η αιτία της απαράδεκτης στάσης σας; Τι περιμένετε, να έρθουν τα χειρότερα, να μεγαλώσει ο διχασμός και να φτάσουμε σε καταστάσεις όπως πριν λίγες δεκαετίες, όπου το αίμα αθώων πολιτών θα χυθεί από αδέρφια τους; Δεν έχετε οικογένειες, δεν έχετε παιδιά, δεν ζείτε στην Ελλάδα, δεν αφουγκράζεστε την κοινωνία που βοά εναντίων όλων; Πόση ανοχή πια και γιατί;

Απαιτούμε να μας εξηγήσετε σε τι ακριβώς αναφέρεται το άρθρο 120 του συντάγματος; Τι θέλει να πει ο νομοθέτης σε αυτό; Σήμερα ο Έλληνας, είναι ή όχι υποχρεωμένος, αλλά και νομικά κατοχυρωμένος να το εφαρμόσει όπως κάποιοι καθηγητές σας έχουν δημόσια δηλώσει; Αναμένουμε τις απαντήσεις σας…

Απαράδεκτη κρίνετε και η παθητική στάση των Ιεραρχών της Εκκλησίας μας, που με εξαίρεση κάποιες αχνές σκόρπιες φωνές, αδυνατούν να συνταχθούν, να ομονοήσουν και να στηρίξουν έμπρακτα το ποίμνιο τους και τη μητέρα Ελλάδα, όπως έκαναν οι προκάτοχοι τους, που ήταν μπροστάρηδες σε όλες τις δύσκολες στιγμές του Έθνους, όπως θα έκανε ο ίδιος ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

Ως Έλληνες Πατριώτες, κατανοούμε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια υπομονής και ανέχειας και δεν μένουμε απαθείς παρατηρητές στην άλωση του έθνους μας. Μας καθοδηγούν μόνο η πίστη μας στο Χριστό, στην Υπερμάχω Στρατηγώ Παναγία μας και τα λόγια του Ρήγα Φεραίου:

«Όταν η διοίκηση βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονα του, το να κάμει τότε ο λαός, ή κάθε μέρος του λαού, επανάσταση, ν’ αρπάξει τ’ άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν απ’ όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητο απ’ όλα τα χρέη του».

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου