''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

«Για την Μακεδονία μας» : Στους δρόμους πολίτες στη Λάρισα με την γαλανόλευκη και συνθήματα κατά Α.Τσίπρα

 
Μετά από Δράμα, Σέρρες, καβάλα, Θεσ/κη, Λαμία, κτλ , σειρά πήρε και η Λάρισα. Πλήθος Λαρισαίων αφού συγκεντρώθηκε στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης νωρίς το απόγευμα, εν συνεχεία κατευθύνθηκε προς την Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Λαρισαίοι με τα οχήματά τους, αυτοκίνητα και δίκυκλα με σημαίες και κόρνες κατέληξαν στην Κεντρική πλατεία φωνάζοντας συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για τη συμφωνία στο Μακεδονικό … αναστάτωσε το κέντρο της Λάρισας λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ.

Για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για το όνομα της FYROM, στη Λάρισα.

Οι διοργανωτές της κίνησης αυτής, με το όνομα «Ανένδοτος Μακεδονικός Αγώνας – Πρωτοβουλία Λαρισαίων Πολιτών», εξέδωσαν και ανακοίνωση.

Αυτή αναφέρει τα εξής:

«Επειδή Έθνος είναι η συλλογική συνειδησιακή μας ταυτότητα που φέρουμε ως Έλληνες. Επειδή αυτή η συνειδησιακή μας ταυτότητα είναι η αιτία της ύπαρξης του Έθνους μας, παρά τις συμπληγάδες που πέρασε το γένος μας διαχρονικά.

Είναι η αιτία που διατηρήσαμε τη γλώσσα μας τα ήθη, τα έθιμά μας και την επίγνωση της καταγωγής μας αιώνες χωρίς ύπαρξη Ελληνικού Κράτους, όπως ήταν και η επανάσταση του Έθνους του 1821.

Αυτή η συνειδησιακή μας ταυτότητα σήμερα είναι που επαναστατεί και δεν ανέχεται την παράδοση της Μακεδονικής ιθαγένειας και την εκχώρηση του Ονόματος που είχαν ορίσει οι πρόγονοί μας στην Ελληνίδα Γη της Μακεδονίας.

Επειδή η παράδοση που επιχειρεί το πολιτικό κατεστημένο είναι προδοσία της συνειδησιακής ταυτότητάς μας (δηλ. του Έθνους μας), καλούμαστε όλοι να σταματήσουμε αυτή την προδοσία με τη συμμετοχή όλων μας στην 3η μηχανοκίνητη πορεία που θα εκκινήσει την Τρίτη 26/6 και ώρα 8 μ.μ. από την Σκεπαστή αγορά της Νεάπολης.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη ώστε να επιβληθεί το δίκαιον, το ορθόν, το αδιαπραγμάτευτο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο κόσμος βράζει…

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από onlarissa.gr





















































https://oxistinneataksi.blogspot.coml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου