''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Τσιάρτας σε Τόσκα: «Που ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε και λες τέτοιες μπαρούφες»;

 
«Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου», δήλωσε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, με αφορμή την υπόθεση με τον 88χρονο απόστρατο του Λιμενικού ο οποίος πυροβόλησε κατά των δύο ληστών που μπήκαν στο σπίτι του, και ο Βασίλης Τσιάρτας δεν το άφησε ασχολίαστο.
"Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο. Που ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε κ λες τέτοιες μπαρούφες ?? Που είναι η ασφάλεια που πρέπει να έχουμε ?? Άι σιχτιρ πια κάθε μέρα θα την πείτε τη μα@@@ια σας», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook."

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ν.Τόσκας έσπευσε να ψέξει τον 80χρονο λέγοντας πως πρόκειται για αυτοδικία.

Γιατί όχι νόμιμη άμυνα κ. Υπουργέ;

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 88χρονο που πυροβόλησε τους ληστές στη Γλυφάδα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 88χρονου που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον έναν εκ των δύο κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι του στην Γλυφάδα για να τον ληστέψουν.

Ο ηλιωμένος -κατά πληροφορίες απόστρατος του Λιμενικού Σώματος- οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου καταβεβλημένος φέρεται να υποστήριξε πως πυροβόλησε κατά των δύο επίδοξων ληστών, φοβούμενος για την ζωή του και χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε διωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα), παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

Ποινική δίωξη για ληστεία ασκήθηκε παράλληλα και σε βάρος των δυο ληστών. Ο 28χρονος Αλβανός που τραυματίστηκε από τα πυρά του ηλικιωμένου παραμένει νοσηλευόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου