''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Κατασκευασμένο από τα «Λευκά Κράνη» το βίντεο «χρήσης χημικών» στη Ντούμα

Στιγμιότυπο από το βίντεο – «απόδειξη» χρήσης χημικών, με τον πύραυλο που… δεν κατέστρεψε το ξύλινο κρεβάτι!

Όχι φυσικά ότι δεν το περιμέναμε, αλλά και αυτό το βίντεο για την υποτιθέμενη χρήση χημικών όπλων από τη Συριακή Κυβέρνηση στην περιοχή της Ντούμα στις 7 Απριλίου 2018, ως έναυσμα για να δικαιολογήσει το πρόσφατο παράνομο πολεμικό χτύπημα της Δύσης εναντίον της Συρίας, απεδείχθη κατασκευασμένο από τον οργάνωση Λευκά Κράνη, που μονίμως συνεργάζεται με τις τρομοκρατικές οργανώσεις Al Nousra, Jaish-al-Islam κ.ά. 


Το μεν πρώτο βίντεο (9-4-2018) δείχνει πύραυλο που κατόρθωσε να σπάσει τη στέγη ενός σπιτιού, όχι όμως και το… ξύλινο κρεβάτι κάτω από αυτήν (!), ενώ όταν κατάλαβαν το σφάλμα τους, έβγαλαν και δεύτερο βίντεο, με όμοιο πύραυλο αυτή τη φορά να φέρεται να έχει σπάσει το πάτωμα του σπιτιού. Αυτό όμως έγινε στις 10-4-2018, μία μέρα μετά την επίσκεψη των Ρώσων εμπειρογνωμόνων, που δεν βρήκαν ίχνη χημικών, ώστε να μην μπορεί να ελεγχθεί η αξιοπιστία του. Παράλληλα, άτομα που δείχνονται στο βίντεο, την ώρα που υποτίθεται ότι εθελοντές από τα «Λευκά Κράνη» ξεπλένουν τα παιδιά που μολύνθηκαν, δηλώνουν ότι κανένα χημικό δεν βρέθηκε και ότι απλά κάποια άγνωστα άτομα φώναζαν για χημική επίθεση και άρχιζαν να ξεπλένουν τον κόσμο με νερό… Η δε χρονική συγκυρία της ψεύτικης διάδοσης δεν είναι καθόλου τυχαία. Πιο συγκεκριμένα:
Ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει την πρόθεση των Αμερικανών να αποχωρήσουν από τη Συρία και ενώ ο συριακός στρατός απελευθέρωνε τη Γούτα και τη Ντούμα, περιοχές που ήταν προπύργια ανταρτών και τρομοκρατικών οργανώσεων για χρόνια, ξαφνικά το γνωστό mainstream κανάλι Al Jazeera προβάλει βίντεο με παιδιά μολυσμένα, υποτίθεται, με χημικά και εθελοντές από την οργάνωση Λευκά Κράνη να τα ξεπλένουν (δείτε εδώ). Παράλληλα, η οργάνωση αυτή δίνει στη δημοσιότητα δύο βίντεο με πυραύλους χημικών όπλων ως «απόδειξη». Την επόμενη μέρα εξεγείρεται όλος ο κόσμος, ο Τραμπ αλλάζει τα σχέδιά του για τη Συρία, ο Μακρόν δηλώνει ότι ξεπεράστηκαν τα όρια και η Τερέζα Μέη μιλάει για «επιβεβλημένη αντίδραση». Έτσι, χωρίς ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (που απαιτείται για διεθνή στρατιωτική ενέργεια), οι τρεις χώρες (ΗΠΑ, Γαλλία και Αγγλία) εισβάλουν παράνομα από απόσταση σε έδαφος ξένου κράτους από εδάφη όπου τηρούν βάσεις (μεταξύ αυτών και της Κύπρου), με τη συναίνεση όλων των αντιπροσώπων των χωρών του ΝΑΤΟ (της Ελλάδας μη εξαιρουμένης), βομβαρδίζοντας υποτιθέμενες «εγκαταστάσεις χημικών». Η πλειονότητα βέβαια των πυραύλων εξουδετερώθηκε από τα ρωσικά αντιπυραυλικά συστήματα, ενώ οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις του συριακού στρατού που βομβαρδίστηκαν είχαν εκκενωθεί. Εκτός όμως από τη συγκυρία, που ήρθε τη στιγμή ιστορικών επιτυχιών του συριακού στρατού, αποδείχθηκε ότι το βίντεο που χρησιμοποιήθηκε ήταν κατασκευασμένο!
Συγκεκριμένα, στο μεν βίντεο όπου φαίνονται να ξεπλένονται παιδάκια από τα χημικά, άτομα που εικονίζονται δήλωσαν ότι όταν καταστράφηκε ένα κτίριο, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων του Συριακού στρατού στη Ντούμα, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο κάποιοι τραυματίες και ξαφνικά άγνωστοι άρχισαν να φωνάζουν κάτι για «χημική επίθεση», με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί ο κόσμος. Παράλληλα, άλλοι άρχισαν αμέσως να ξεπλένουν τον κόσμο και άλλοι να βιντεοσκοπούν. Όμως οι γιατροί που ήταν εκεί δεν διαπίστωσαν κανένα ίχνος χημικού, σύμφωνα με τους μάρτυρες (που ήταν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο). Εδώ μπορείτε να δείτε και άλλες ανακολουθίες του επίμαχου βίντεο, όπως την απουσία ενδείξεων χημικής επίθεσης στα ημίγυμνα σώματα, άτομο στην  αρχή να μιλά αμέριμνο και μετά να εμφανίζεται ως θύμα, καθώς και την αλλαγμένη ημερομηνία του βίντεο (δείχνει χρονολογία 1904). Στο δε πρώτο βίντεο με τον υποτιθέμενο πύραυλο με χημικά, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς ο πύραυλος έσπασε τη στέγη του σπιτιού και στη συνέχεια έκατσε πάνω… σε ξύλινο κρεβάτι, αφήνοντάς το άθικτο! (βλ. εδώ) Ενώ στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ότι το κατάλαβαν και παρουσιάζουν πύραυλο να έχει σπάσει αυτή τη φορά το πάτωμα του σπιτιού. Το βίντεο αυτό όμως εμφανίστηκε μετά την επίσκεψη των Ρώσων εμπειρογνωμόνων, που δεν διαπίστωσαν ίχνη χημικών και την κριτική στο πρώτο βίντεο…
Απόδειξη δε της συνεργασίας της οργάνωσης «Λευκά Κράνη» με τις ομάδες των τρομοκρατών που δρουν στη Συρία, αποτελούν και τα ευρήματα του συριακού στρατού στην Ανατολική Γούτα, μετά την πρόσφατη απελευθέρωσή της: εκεί βρέθηκαν κλεμμένα πυροσβεστικά οχήματα της συριακής κυβέρνησης με το σήμα των «Λευκών Κρανών» πάνω σ’ αυτά, πύραυλοι σε εγκαταστάσεις τρομοκρατών με προέλευση το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ, καθώς και υλικά χημικών επιθέσεων (χημικές ουσίες και μάσκες αερίων), τα οποία χρησιμοποιεί η οργάνωση για τη γνώριμή της τακτική, να κατηγορεί τη συριακή κυβέρνηση για χημικές επιθέσεις, προκαλώντας την αντίδραση της Δύσης.
Πηγές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου