''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Θρίλερ με χειριστές ελικοπτέρου που φέρονται να φωτογράφιζαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας

Ένα απίστευτο θρίλερ που θυμίζει κατασκοπεία εξελίσσεται εδώ και αρκετά εικοσιτετράωρα και εξετάζεται προσεκτικά τόσο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όσο και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Ένα απίστευτο θρίλερ που θυμίζεικατασκοπεία εξελίσσεται εδώ και αρκετά εικοσιτετράωρα και εξετάζεται προσεκτικά τόσο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όσο και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Το θρίλερ ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο όταν ένα ελικόπτερο τύπου AS 350BA Ecureuil, εντοπίστηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας του αεροδρομίου της 117 Πτέρυγας Μάχης στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας να πετά χωρίς άδεια πάνω από τις εγκαταστάσεις του, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός σε πρώτη φάση στην Πολιτική Αεροπορία ώστε να ταυτοποιηθεί το ελικόπτερο και το σχέδιο πτήσης του.
Ο έλεγχος έβγαλε...λαβράκι, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι χειριστές του ελικοπτέρου είχαν καταθέσει μεν σχέδιο πτήσης, αλλά αυτό αφορούσε σε μία πτήση μέχρι το Λουτράκι, ενώ ως μισθωτής του ελικοπτέρου εμφανιζόταν ένας Αλβανός υπήκοος.

Έτσι αμέσως μετά την προσγείωσή του ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό, ένας Γερμανός που ήταν και ο χειριστής του ελικοπτέρου και ένας Γάλλος υπήκοος που επέβαινε σε αυτό, συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Την ίδια στιγμή, εντός του ελικοπτέρου βρέθηκαν αρκετές καταγραφικές συσκευές, όπως κάμερες κτλ. ενώ ο έλεγχος συνεχίζεται.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός μισθωτής φέρεται να υποστήριξε ότι η εταιρεία του ελικοπτέρου λέγεται Viva Helicopter και έχει σύμβαση με μια γερμανική εταιρεία και δύο ελικόπτερα που τα ενοικιάζει, ενώ βρέθηκε μέχρι την Ανδραβίδα, καθώς, είχε αναλάβει μια δουλειά με κάποιους Γάλλους, ώστε να φωτογραφήσουν τα μπάζα της Ιονίας Οδού....
https://www.thepressroom.gr/ellada/thriler-me-cheiristes-elikopteroy-poy-pherontai-na-photographizan-stratiotiko-aerodromio-tes
ΠΗΓΉ
https://ellasnafs.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου