''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Επιτέλους! Ο Πατριωτικός χώρος ενώνεται!

Οι πρόσφατες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των Ελλήνων πολιτών στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, κόντρα στη λυσσαλέα αντίδραση της καθεστηκυίας πολιτικής τάξης και των προδοτικών ΜΜΕ, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ο πατριωτισμός είναι έμφυτος στους Έλληνες.

Όλος αυτός ο κόσμος, ουσιαστικά η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ψάχνει πλέον για μια πατριωτική στέγη, η οποία θα στεγάσει τα όνειρα και τις ελπίδες του στη σύγχρονη δύσκολη εποχή, αφού τα υπάρχοντα κόμματα της Βουλής αποδεικνύονται ανάξια να τον εκπροσωπήσουν.

Φαίνεται ότι αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει μια προσπάθεια ένωσης των Ελλήνων που πιστεύουν ότι η συνεργασία των υγιών πατριωτικών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε.

Κατά πληροφορίες μας κόμματα του ευρύτερου πατριωτικού χώρου, βρίσκονται πολύ κοντά στην ένωση για κοινή εκλογική κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές. Οι πρώτες συναντήσεις έχουν γίνει με μυστικότητα και οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Σπουδαία πρόσωπα βρίσκονται σε αυτή την προσπάθεια, καταξιωμένα στη δουλειά τους από όλες τις επαγγελματικές τάξεις και όχι ανεπάγγελτοι επαγγελματίες της πολιτικής. Δικηγόροι, καθηγητές πανεπιστημίου, στρατηγοί, οικονομολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες, διεθνολόγοι, εκπαιδευτικοί, μηχανικοί, γεωπόνοι, γιατροί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, πολύτεκνοι επιστήμονες, πρώην δικαστικοί κλπ.

Όπως μαθαίνουμε η κίνηση αυτή που έχει αρχίσει εδώ και καιρό, δεν έχει καμία σχέση με επίδοξους αρχηγίσκους που κυκλοφορούν τελευταία εκμεταλλευόμενοι τα συλλαλητήρια του λαού και καπηλευόμενοι τον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Οψόμεθα…


http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/02/blog-post_641.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου