''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Πέθανε η κεφαλή της ΝΤΠ Πήτερ Σάντερλαντ – Τι ρόλο έπαιξε στην σημερινή μεταναστευτική κρίση και στη διάλυση των κρατών-εθνών

του Άγγελου Ρούσσου
Μια από τις κεφαλές της περιβόητης Λέσχης bilderberg, ο Ιρλανδός δισεκατομμυριούχος Πήτερ Σάντερλαντ είναι νεκρός. Μιλάμε για μια προσωπικότητα επιπέδου Σόρος, Ροκφέλερ, Κίσσινγκερ… Ήταν ένας εκ των απόλυτων εκφραστών για τη νέα παγκόσμια τάξη και την παγκοσμιοποίηση: Bilderberg, τριμερής, ΟΗΕ, ΠΟΕ, ΕΕ, Goldman Sachs…

Επιπλέον, ήταν το πρόσωπο στο οποίο «ανήκαν» τα οικονομικά του Βατικανού μέσω της Goldman Sachs International. Ήρθε αντιμέτωπος με τον Πάπα Φραγκίσκο όταν εκείνος προχώρησε στην οικονομική μεταρρύθμιση στη Ρώμη.

Διετέλεσε γενικός διευθυντής της Γενικής Συμφωνίας Εμπορίου και Δασμών, που ήταν η βάση του σημερινού Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Σε εταιρικό επίπεδο, προήδρευσε, μεταξύ άλλων μεγάλων επιχειραματικών οντοτήτων, της British Petroleum -BP- και της Goldman Sachs International.

Όπως και άλλοι γκουρού της δήθεν παγκόσμιας κυβέρνησης, συμμετείχε στη Bilderberg και ήταν πρόεδρος της τριμερούς επιτροπής. Πριν από έντεκα χρόνια διορίστηκε από τον Κόφι Ανάν ως ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για θέματα μετανάστευσης, από όπου ευνόησε τη λεγόμενη δημογραφική υποκατάσταση. Ένθερμος υποστηρικτής της προώθησης της μετανάστευσης στις ανεπτυγμένες χώρες ήταν ανοιχτά εχθρικός έναντι των εθνικών κυριαρχιών, εξου και «το σημερινό κακό».

Ο Σάντερλαντ αναγνώριζε τα εθνικά σύνορα ως το τελευταίο φρένο για την ίδρυση της νέας παγκόσμιας τάξης.

Γραμμή του ήταν πως «Πρέπει να υπονομεύσουμε την εθνική ομοιογένεια των κρατών»…

Η μάχη του ενάντια στα έθνη-κράτη ήρθε σε αρκετές περιπτώσεις . Για παράδειγμα, όταν το 2012 απαίτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση «να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπονομεύσει την εθνική ομοιογένεια». Γνωρίζοντας την αντίσταση ορισμένων χωρών ανέλαβε μια σταυροφορία για τη μαζική μετανάστευση για να αλλοιώσει τα έθνη έτσι ώστε να είναι πιο πιθανό να αραιωθεί το πληθυσμιακό μάγμα στη λογική της παγκοσμιοποίησης. Έτσι, η απεριόριστη κυκλοφορία ανθρώπων, αγαθών και κεφαλαίων ήταν ο πρωταρχικός στόχος του Peter Sutherland. Ένα homo oeconomicus που δεν θα έχει ταυτότητα, αλλά θα είναι κερδοφόρος για τις επιχειρηματικές ελίτ.

Βίκτορ Ορμπάν: «Υπάρχει μια διεθνής εκστρατεία για τον τερματισμό των εθνών»

Είναι αυτό ακριβώς που κατήγγειλε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν σε μια συνέντευξη : «Υπάρχει μια καλά οργανωμένη διεθνής εκστρατεία, η οποία συντελείται περισσότερο από μια δεκαετία. Μπορεί να συνδεθεί με το όνομα του Τζορτζ Σόρος και ο στόχος της είναι τα σύνορα να μην έχουν νόημα και τα έθνη να μην έχουν κανένα δικαίωμα να αποφασίσουν για τον εαυτό τους. Θέλουν να δημιουργήσουν διεθνή ιδρύματα για να παρακολουθήσουν τα έθνη και να αποφασίσουν για εμάς ποιος και πού θα ζήσει με ποιον. Επαναλαμβάνω: πρόκειται για θεωρίες που σχεδιάστηκαν στο εργαστήριο Soros, οι οποίες έχουν διεισδύσει και σε πολλά διεθνή ιδρύματα. Πρέπει να πολεμήσουμε αυτές τις μάχες. Πρέπει να αντιταχθούμε εναντίον τους. Πρέπει να κάνουμε τις πράξεις τους διαφανείς και πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι συχνά δεν πρόκειται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά για την απληστία και τη μετανάστευση».

Ο αποθανών Ιρλανδός μεγιστάνας πάντως δεν δίστασε να συνδέσει την μελλοντική ευημερία πολλών κρατών της ΕΕ με τη μετατροπή τους σε πολυπολιτισμικά έθνη.

Ο Sutherland, που είχε χαιρετίσει τη γήρανση του δυτικού πληθυσμού και τη δημογραφική του πτώση, είχε υποστηρίξει πως αυτό αποτελεί «βασικό παράγοντα» για την απόλυτη επιτυχία των μεταναστεύσεων.

Ο χρόνος περνάει και, ένας-ένας, τα μέλη των παλιαών γενεών της bilderberg εξαφανίζονται. Το τι θα κάνουν οι νέοι την περιβόητη Λέσχη παραμένει ένα αίνιγμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου