''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Alice Cooper: Το «όπλο» του Διαβόλου είναι να πιστεύεις πως δεν υπάρχει

του Κίμωνα Χαραλάμπους
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πασίγνωστος Rock n' Roll τραγουδιστής Alice Cooper μιλά για τον Χριστό και τον Διάβολο.
Στην συνέντευξη, όμως, που βρήκαμε αυτήν την φορά μιλά ξεκάθαρα για τα «όπλα» του Σατανά στον παρόντα κόσμο: Το να συμπεριφέρεσαι στον Διάβολο σαν να είναι «αστείο» ή «μύθος»!
Ο τραγουδιστής της διαχρονικής επιτυχίας «Poison», γεννηθείς ως Vincent Damon Furnier, έχει κάνει αυτά τα σχόλια σε συνέντευξή του στο «The Harvest Show», ένα ευαγγελιστικό χριστιανικό πρόγραμμα.
Αυτά που ακούμε είναι εκπληκτικά!
Αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως αυτός εδώ δεν είναι ο πραγματικός κόσμος και πάντα στα τραγούδια του ανέφερε, πριν γίνει χριστιανός, την μάχη που εξελίσσεται και προειδοποιεί να μην επιλέξουν οι άνθρωποι την ύλη και τον Διάβολο.
Κατήγγειλε δε το τηλεοπτικό χριστιανικό κήρυγμα της τυπολατρίας, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό:

«Το τηλεοπτικό κήρυγμα είναι το μεγαλύτερο όπλο του Διαβόλου. Βάζουν αυτούς τους τύπους (πάστορες) σε ένα βάθρο και ξαφνικά τους πιάνουν την άλλη μέρα με μία ιερόδουλη. Τότε ο κάθε χριστιανός βρίσκεται εξαιτίας τούτου στο στόχαστρο».

Αντίστοιχα πράγματα, μην ξεχνάτε συμβαίνουν και στην Ορθοδοξία.

«Σας λέω πως ο Διάβολος είναι πολύ έξυπνος. Δεν θα έρθει με κέρατα και ουρά, θα έρθει όπως ο καλύτερος πωλητής αυτοκινήτων που έχεις δει ποτέ. Έχω δει πολλούς… δεξιοτέχνες πάστορες στην τηλεόραση»,

προσθέτει και συνεχίζει:

«Προσοχή, ο Σατανάς δεν είναι μύθος. Μην αράζετε, θεωρώντας πως ο Σατανάς είναι απλά ένα αστείο. Πιστεύω πως το χρέος μου είναι να σας προειδοποιήσω για τον Διάβολο»,

καταλήγει.
Δείτε όλη την ιστορική συνέντευξη στα Αγγλικά. Δεν μιλάει κάποιος παπάς αλλά ένας από τους μεγαλύτερους ροκ σταρ της εποχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου