''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Γιατί ο Μωάμεθ έφτιαξε το ισλάμ;


Σε μια σπηλιά της Μέκκα το 610μ.Χ., αρχίζει η ιστορία του Ισλαμισμού, από τον Μωάμεθ που ήταν παντρεμένος με την κατά 15 χρόνια μεγαλύτερή του, την 40χρονη χήρα Hatice, με την οποία είχε αποκτήσει και παιδιά. Όπως είπε ο ίδιος, εκεί στη σπηλιά οραματίστηκε κάποιον «απεσταλμένο» του Θεού που του απάγγειλε μερικούς στίχους του Κορανίου! Από τότε αποφάσισε να ιδρύσει μια νέα θρησκεία, αλλά το κήρυγμά του επί 10 χρόνια δεν το αποδέχθηκε ο κόσμος...

Αν και «ιεραπόστολος» ο Μωάμεθ, δήλωνε λάτρης δύο πραγμάτων: των γυναικών και των αρωμάτων!!! Γι’ αυτό μόλις πέθανε η Hatice, ξαναπαντρεύτηκε συνολικά 11 γυναίκες, συνεχίζοντας με θέρμη την διάδοση της νέας θρησκείας του, προσελκύοντας πολυάριθμους πιστούς, αφού προσάρτησε στο «δόγμα» του, εβραϊκές, χριστιανικές και αραβικές ειδωλολατρικές συνήθειες, καθώς και πολλές σαρκικές απολαύσεις (αφού ο άνδρας ως ανώτερος της γυναίκας μπορούσε να έχει συζύγους έως και τέσσερις γυναίκες μαζί με όσες παλλακίδες ήθελε). Απολαύσεις που θα συνεχίζονταν και μετά θάνατον, στον «παράδεισο» του Ισλάμ.
Όπως γράφει ο π. Βασίλειος Μπακογιάννης, ο Μωάμεθ δεν ασπάσθηκε τον Χριστιανισμό που εκτιμούσε επειδή: «Ο Μωάμεθ ήταν γυναικάς. Φίλαρχος κ.λ.π. Δεν ήταν άνθρωπος θυσίας. Και ο Χριστιανισμός απαιτεί θυσία. Θυσία του εαυτού μας, των κακών επιθυμιών μας. Ενώ ο Χριστός επιτρέπει να έχεις μόνο μια νόμιμη γυναίκα και καμία άλλη, (σ’ άλλη απαγορεύει κι’ αυτή την πονηρή ματιά) ο Μωάμεθ ήθελε πολλές γυναίκες. Ήρθε λοιπόν, σε δίλημμα: Χριστός ή γυναίκες; Χριστός ή σεξ; Και σαν γυναικάς που ήταν προτίμησε το δεύτερο. Και για να καθησυχάσει, την συνείδησή του (αν υπήρχε συνείδηση…) ‘‘βόλεψε’’ και τον …Χριστό!»
Η φιληδονία, λοιπόν, που προσφέρει ο ισλαμισμός, είναι η αιτία της αύξησης του ποσοστού των μουσουλμάνων ανά τον κόσμο.

πηγή: σ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου