''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Παγκόσμια πρωτοτυπία: To colpo grosso του Β. Πούτιν για ένα υγιές στράτευμα εν όψει παγκόσμιας σύγκρουσης!

του Ανδρέα Μουντζουρούλια
Nα κόψει το τσιγάρο στους Ρώσους αποφάσισε ο Β. Πούτιν, θέλοντας να δημιουργήσει μια υγιή κοινωνία, να περιορίσει τις απώλειες από αυτή την κακή συνήθεια,
ενώ ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να δημιουργήσει ένα στρατό από »καθαρούς» άντρες, οι οποίοι δεν θα μολύνουν τον οργανισμό τους με την μάστιγα που τελειώνει πληθυσμιακά τη Δύση.
Πρόκειται για το colpo-grosso της δεκαετίας, καθώς μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η Ρωσία από αυτό το μέτρο.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η πώληση τσιγάρων θα απαγορευθεί στους πολίτες που γεννήθηκαν από το 2015 και μετά!
Πρόκειται για πρόταση που έχει υποβάλει το υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και απαγόρευση αυτή θα επεκταθεί ακόμα και μετά τη συμπλήρωση των 18 ετών.
Η αγορά τσιγάρων θα εξισωθεί με την χρήση ναρκωτικών και οι καμπάνες για τους καπνιστές θα είναι σκληρές. Περίπου 300.000 με 400.000 Ρώσοι πεθαίνουν ετησίως, ενώ το 60% του πληθυσμού καπνίζει, όταν στο Ηνωμένο Βασίλειο το ποσοστό αγγίζει το 19%.
Το έγγραφο του Υπουργείου Υγείας έχει τον τίτλο »Καταπολέμηση της κατανάλωσης καπνού», με το Nikolai Gerasimenko, μέλος της επιτροπής υγείας του ρωσικού κοινοβουλίου, να δηλώνει τα εξής: «Ο στόχος αυτός είναι απολύτως ιδεολογικά σωστός.»
Ο Πούτιν λοιπόν θέλει να δημιουργήσει ένα εθνος το οποίο θα χαίρει άκρας υγείας, ενώ ο στόχος του όπως αναφέραμε είναι να δημιουργήσει έναν ατρόμητο στρατό, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα, με Γ Παγκόσμιο Πόλεμο να είναι αρκετά κοντά.
Vladimir Putin, pictured right, loathes smokers. Picture: RIA-Novosti, Ekaterina Shtukina, Government Press Service via AP
A Russian soldier has a smoko. If Vladimir Putin gets his way, anyone born after 2015 will be banned from buying cigarettes.
The fitness fanatic Russian leader likes his air clean. Picture: RIA Novosti, Alexei Drizhinin via AP.
Μην ξεχνάμε πως ο Πούτιν είναι πολύ αθλητικό άτομο. Από ιατρικής άποψης ο Πούτιν είναι πολύ νεότερος από τα χρόνια του. Ο αθλητικός τρόπος ζωής του συμβάλλει στη θαυμάσια ικανότητά του να εργάζεται πολύ. Το κολύμπι έχει σημαντική θέση στη ζωή του αρχηγού του κράτους. Αποτελεί για αυτόν ένα τρόπο αποκατάστασης και αγχολυτικό. 
Δείτε φωτογραφίες από το παρελθόν:
Πούτιν και Μεντβέντεφ κάνουν επίδειξη δύναμης και γυμνάζονται μαζί [εικόνες & βίντεο]
Επίσης παρά τους κινδύνους που εγκυμονεί το τζούντο, το οποίο ως γνωστόν είναι το αγαπημένο άθλημα του προέδρου, δεν είχε ποτέ σοβαρούς τραυματισμούς.
Οι αθλητικές δραστηριότητες και η παραδοσιακή ιατρική βοηθούν σημαντικά τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Οι κινήσεις, το περπάτημά του, δείχνουν ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Και όπως όλ δείχνουν ο Β. Πούτιν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στην Ρωσική κοινωνία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου