''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ηλεκτρονικός πόλεμος νέας γενιάς από τα Su-34: "Αυτό που έπαθε το αμερικανικό αντιτορπιλικό δεν ήταν τίποτα"!

Στο προσεχές μέλλον η ρωσική αεροπορία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον εξοπλισμό επίθεσης των υποστρατηγικών-μαχητικών/βομβαρδιστικών Su-34 με ιδιαίτερη στόχευση στην ηλεκτρονική επίθεση.
Έτσι η εταιρεία "Radio-electronic technology" (KRET) έχει σκοπό εντός των ημερών να ενσωματώσει μια νέα σουίτα ηλεκτρονικού πολέμου και ιδιαίτερα έναν νέο παρεμβολέα πολλαπλών χρήσεων τόσο κατά ραντάρ εδάφους όσο και κατά συστημάτων εναέριων καθώς και σκαφών επιφανείας.
Μάλιστα ο διευθυντής της  KRET Vladimir Mikheev δήλωσε ότι το Su-34 θα είναι πρακτικά αόρατο στα ραντάρ, αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για ύπαρξη εσωτερικού συστήματος "ενεργούς ακύρωση ίχνους" αφήνοντας έτσι το σύνολο των φορέων για την μεταφορά όπλων και πυραύλων.
Η βάση του νέου συστήματος θα είναι το γνωστό για τους αμερικανούς "Khibiny" και το φιάσκο που έπαθαν με το αντιτορπιλικό "Donald Cook" με τους ρώσους να δηλώνουν ότι αυτό που έπαθε το αμερικανικό σκάφος δεν ήταν τίποτα μπροστά στις νέες ικανότητες που θα έχουν τα νέα συστήματα.
Τα συστήματα της ρωσικής βιομηχανίας είναι ήδη γνωστά από τον πόλεμο με την Γεωργία όταν τα συγκεκριμένα μαχητικά με το τότε εξοπλισμό πρακτικά ακύρωσαν κάθε σύστημα αεράμυνας της Γεωργίας μεταξύ των οποίων και τι παθητικής αναγνώρισης "Kolchuga" ουκρανικής κατασκευής που είχε προμηθευτεί η χώρα για 20 εκατ.δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου