''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ο νέος προσωπάρχης του Τραμπ μεταλαμβάνει των «Αχράντων Μυστηρίων»

Η Απόδειξη του Ελληνορθόδοξου Προσωπάρχη στο Λευκό Οίκο Από την Κρήτη, έρχονται ίσως οι πλέον περιζήτητες αυτή την ώρα φωτογραφίες, αναφορικά με τον Ελληνοαμερικανό Ρινς Πρίμπους, που πριν λίγες μέρες ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, όρισε Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.
Ο καταγόμενος από το Πλωμάρι της Λέσβου, είναι βέβαια αμερικανός πολίτης και πίστη ορκίζεται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ, για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας του και εν προκειμένω της Υπερδύναμης των ΗΠΑ.
Ωστόσο οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναφορικά με το επιτελείο που μαζί με τον Τράμπ θα ασκήσει την διοίκηση στην Προεδρία των ΗΠΑ, τον αναγορεύουν εξ αντικειμένου και ως το θεσμικό «αντίβαρο», σε μία άλλη κρίσιμη επιλογή του Τράμπ,  αυτή του Συμβούλου για θέματα Ασφαλείας, που αν επιβεβαιωθεί, για πολλούς είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται εγγύτερα από οποιονδήποτε στις απόψεις του Ερντογάν και της Τουρκίας.
Μάικλ Φλυν: ο Φίλος του Ερντογάν
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον «φίλο»  του Ερντογάν, αντιστράτηγο Φλυν προτείνει ο Τραμπ για Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ!
Στον πρώην διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πενταγώνου (DIA) αντιστράτηγο Μάικλ Φλυν προτάθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ η θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, σύμφωνα με ανώτατο παράγοντα της επιτροπής για τη μεταβατική περίοδο, τον οποίο επικαλείται το CNN.
To τηλεοπτικό δίκτυο, πάντως, δεν γνωρίζει αν ο 57χρονος αντιστράτηγος ε.α. και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας σε θέματα εθνικής ασφάλειας, αποδέχθηκε την πρόταση.

Ρινς Πρίμπους: Ο Ελληνορθόδοξος Προσωπάρχης
Μόλις την περασμένη Δευτέρα, μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ-9.84» ο Γιάννης Χορόζογλου, άνθρωπος με απόλυτη γνώση του ελληνοαμερικανικού στοιχείου και της ομογένειας στις ΗΠΑ, εξαιτίας των επαγγελματικών του σχέσεων με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είχε αποκαλύψει, ότι ο  Ελληνοαμερικανός Ρινς Πρίμπους, με καταγωγή από το Πλωμάρι της Λέσβου, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, εσωκομματικό στέλεχος ήπιων τόνων, που διόρισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, ως προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο για την Ομογένεια.
Μάλιστα, αποκάλυψε ο κ. Χορόζογλου, για πρωτη φορά τότε, κάτι εντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό, ότι ο νέος Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, είναι και «οφικιάλιος» του Οικουμενικού Πατριαρχείου με το οφίκιο του «Άρχοντος Νομοφύλακος», τίτλο που ο Οικουμενικός Πατριάρχης (όπου υπάγεται και η Εκκλησία Κρήτης) απένειμε στον Ρινς Πρίμπους, σε περίοδο ανύποπτη με την εμπλοκή του στον ανώτατο βαθμό σε καθήκοντα Προσωπάρχη του νέου Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τράμπ, πριν καν αυτός εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος Πρόεδρος στις ΗΠΑ.
Φωτογραφίες ντοκουμέντο
Ο Ανδρέας Τσιλογιάννης που ζει στο Ηράκλειο και κατάγεται από την Νεάπολη Λασιθίου και συνεργάζεται με το site mignatiou.com, ακούγοντας τις αποκαλύψεις για τον ελληνορθόδοξο Πρίμπους, του Γιάννη Χορόζογλου στον 9.84, αναζήτησε περαιτέρω στοιχεία για την πτυχή αυτής της υπόθεσης και τελικά ανακάλυψε στο προσωπικό αρχείο του Γιάννη Χορόζογλου δύο φωτογραφίες- ντοκουμέντο  που παρέθεσε αποκλειστικά στο neakriti.gr και που αποδεικνύουν ότι ο νέος Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου δεν είναι τύποις Ελληνοαμερικανός, αλλά ασκεί τα λατρευτικά του καθήκοντα ως Ορθόδοξος Χριστιανός με προσήλωση και στο «οφίτσιο» που του έχει απονείμει ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Οι φωτογραφίες είναι από την αντίστοιχη τελετή που έγινε στη Ν.Υόρκη από την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την απονομή του οφίτσιου του «Άρχοντος Νομοφύλακος» στον Ρινς Πρίμπους, μεταξύ άλλων οφικιάλιων Ελληνορθόδοξων ομογενών.
Μάλιστα στη μία φωτογραφία ο νέος Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου και του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, μεταλαμβάνει των «Αχράντων Μυστηρίων» από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.
Οι δύο φωτογραφίες- ντοκουμέντο που παρουσιάζει σήμερα το neakriti.gr, πιστοποιούν με απόλυτο τρόπο, γιατί η ομογένεια μας στις ΗΠΑ, θεωρεί ότι ο Ρινς Πρίμπους, μπορεί εξ αντικειμένου να αποδειχθεί και το «θεσμικό αντίβαρο» για τον Τράμπ, σε άλλες επιλογές προσώπων, που ενδεχομένως να αποδειχθούν όχι και τόσο «φιλικές» προς τον Ελληνισμό.
Προφανώς και η διοίκηση ως σύστημα στις ΗΠΑ είναι αυτή που έχει τον καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες επιλογές των ΗΠΑ στην εξωτερική πολιτική.
Ομοίως, οι επιτελάρχες του Τράμπ, πάνω από όλα είναι Αμερικανοί πολίτες, ορκίζονται πίστη και υπηρεσία στο Σύνταγμα και τα συμφέροντα των ΗΠΑ, όμως τα πρόσωπα πολλές φορές σε κρίσιμες στιγμές, μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικής σημασίας διαμορφωτές.
Τα συγχαρητήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη
Πριν λίγες μέρες, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Ρινς Πρίμπους, πρόεδρο του Εθνικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον διορισμό του στην περίοπτη θέση του Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ντόναλντ Τραμπ.
Ο κ. Πρίμπους τυγχάνει οφικιάλιος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και συγκεκριμένα έχει τιμηθεί με το οφίκιο του Αρχοντος Νομοφύλακος. Το δε Πατριαρχικό Πιτάκιο το έχει αναρτημένο μέσα στο γραφείο του.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σαχίνης
http://www.neakriti.gr
https://simeiakairwn.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου