''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Oι αμαρτίες του Μπιλ Κλίντον σε βιβλίο βάζουν «φωτιά» στον προεκλογικό αγώνα της Χίλαρι

Το βιβλίο «Guilty As Sin» του συγγραφέα Edward Klein έρχεται να βάλει φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό, αποκαλύπτοντας διάφορα γεγονότα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην προσπάθεια της Χίλαρι Κλίντον να εγκατασταθεί στο Οβάλ Γραφείο.

Οι κατηγορίες για τις υποκλοπές και τα μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθώς και το πώς αυτά διαχειρίστηκαν από τη Χίλαρι Κλίντον την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αλλά και αγαπημένες συνήθειες του Μπιλ Κλίντον, όπως το αγαπημένο του μασάζ στις πατούσες και τα πόδια, μέχρι το κόκκινο κρασί που απολαμβάνει έχοντας στην συντροφιά του όμορφες παρουσίες, είναι μερικά χαρακτηριστικά θέματα που αναδεικνύει το βιβλίο.
Οι ευθείες βολές για τον τρόπο που χειρίστηκε η Κλίντον αυτές τις διαβαθμισμένες πληροφορίες είναι πιθανό να επαναφέρουν αυτό το ζήτημα που αμφότεροι οι Κλίντον δεν θα επιθυμούσαν όσο πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές και που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν νέους μπελάδες για τη Χίλαρι.
Στο βιβλίο ο συγγραφέας εισβάλλει στο Λιτλ Ροκ, όπου ο πρώην πλανητάρχης διατηρεί το δικό του ησυχαστήριο στη βιβλιοθήκη William J. Clinton, στο οποίο περνά αρκετές ώρες της καθημερινότητάς του. Εκεί αντλεί πληροφορίες από τις επιλογές και επιθυμίες του πρώην προέδρου και τα ιδιαίτερα γούστα του, από εσωτερική ανώνυμη πηγή.

«Η μεγαλύτερη απόλαυσή του είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ στα πόδια», μαρτυρά οικότροφος, που δίνει πιπεράτες αποκαλύψεις για τον γοητευτικό Μπιλ Κλίντον. «Συχνά προσκαλεί τα κορίτσια σαν κι εμένα που εργάζονται στον χώρο της βιβλιοθήκης στο διαμέρισμά του για ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και ένα μασάζ», συνεχίζει στην εξομολόγησή της.
«Του αρέσει το μασάζ στον λαιμό και τους ώμους, αλλά εκείνο που θέλει πραγματικά είναι το μασάζ στα πόδια. Αυτό τον κάνει πραγματικά χαρούμενο. Ο Μπιλ φλερτάρει πάντα με τις γυναίκες στη βιβλιοθήκη, ξέρει τις γυναίκες με το όνομά τους και είναι απίστευτα ευγενικός και γενναιόδωρος. Οταν σου απευθύνει τον λόγο, είναι σαν να είναι το μοναδικό πρόσωπο στον κόσμο. Του τηλεφωνούσα αποκαλώντας τον κύριε πρόεδρε, αλλά μια ημέρα με κοιτάει με ένα πολύ "ιδιαίτερο" βλέμμα, λέγοντάς μου: "Λέγε με Μπιλ!"».
Παράλληλα η εργαζόμενη αποκαλύπτει όσα άκουσε για την ιστορία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και την αντίδραση του Μπιλ Κλίντον όταν πληροφορήθηκε γεγονότα που μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι. Σχεδόν αδιαφόρησε. Τη στιγμή εκείνη δεχόταν μασάζ στα πόδια και μάλιστα δεν ήταν διατεθειμένος να τελειώσει πρόωρα αυτό.
Σε άλλη ενότητα αναδεικνύεται το πόσο όμορφα και ιδιαίτερα ήθελε να φέρεται στις γυναίκες που καλούσε στο διαμέρισμά του. «Αγαπά να περιβάλλεται από όμορφα κορίτσια, το μέρος είναι απόλυτα ασφαλές, και ο πρώην πρόεδρος γνωρίζει ότι οι φωτογράφοι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να απαθανατίσουν φωτογραφικά στιγμιότυπα», σημειώνει η πηγή.
«Βρισκόμουν μαζί του στο διαμέρισμα στο Λιτλ Ροκ έπειτα από μια συνομιλία που έτυχε να έχει με τη Χίλαρι. Είχε μακριά από το αυτί του το τηλέφωνο, επειδή εκείνη ούρλιαζε στο ακουστικό της ότι έχει παρέμβει στην εκστρατεία της. Εκείνος φρόντισε να κλείσει το τηλέφωνο λέγοντάς της ότι θα την καλέσει αργότερα για να συζητήσουν», καταλήγει.
Ο πρόεδρος δεν θα μπορούσε να παραλείψει το κόκκινο κρασί που του είχε συστήσει ο γιατρός του για την καρδιά, κάτι που ο ίδιος απολάμβανε με την κατάλληλη συντροφιά και ήταν το αγαπημένο του ρόφημα για τις συζητήσεις που λάμβαναν χώρο στα «ιδιαίτερά» του.
Τέλος, ο συγγραφέας κάνει μια προσπάθεια να φέρει στην επιφάνεια τα κρυμμένα μυστικά που ο Μπιλ και η Χίλαρι έχουν στη φαρέτρα τους, στην απέλπιδα προσπάθειά τους, όπως λέει, να «ανακαταλάβουν» το Οβάλ Γραφείο.

Από: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου