''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίχρονος Ρώσος «Ταρζάν» επιβίωσε σε δάσος της Σιβηρίας

«Δεν φοβήθηκα» δηλώνει ο μικρός Ρώσος «Ταρζάν», ο οποίος  κατάφερε να επιβιώσει σε δάσος της Σιβηρίας επί τρεις ημέρες.

Ο Τσερίν είναι ένα τρίχρονο αγόρι το οποίο εξαφανίστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, από το σπίτι των παππούδων του που βρίσκεται σε ένα χωριό της Δημοκρατίας της Τούβα, στη Σιβηρία, βρέθηκε ζωντανός και σώος σε κοντινό δάσος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda».
Αμέσως μετά την εξαφάνιση του μικρού σήμανε συναγερμός και άρχισαν να τον αναζητούν περισσότερα από 100 άτομα. Επίσης στις έρευνες συμμετείχαν ελικόπτερα και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Οι έρευνες διήρκεσαν τρεις ημέρες και δεν διεκόπησαν ούτε όταν έπεφτε το σκοτάδι. Τελικά την τρίτη ημέρα και σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το χωριό, ο μικρός «Ταρζάν» απάντησε σε έναν από τους θείους του που συμμετείχε στις έρευνες και φώναζε το όνομά του.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι «η κατάσταση ήταν πολύ επικίνδυνη», επειδή στην περιοχή υπάρχει το ποτάμι Μινά, του οποίου τα ορμητικά νερά είναι ιδιαίτερα κρύα και «αν ένα παιδί τόσο μικρό έπεφτε μέσα, θα είχε βέβαιο θάνατο». Επιπλέον, στο δάσος ζουν λύκοι και αρκούδες και άλλα άγρια ζώα «που μπορεί να επιτεθούν σε ο,τιδήποτε κινείται».
«Δεν φοβήθηκα καθόλου», είπε στους διασώστες του ο γενναίος μικρός. Ο μικρός Τσερίν τώρα είναι μια διασημότητα στο χωριό του. Όλοι είναι πραγματικά κατάπληκτοι από την αντοχή του παιδιού και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι όταν θα μεγαλώσει ο μικρός Τσερίν θα γίνει διασώστης.

Από: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου