''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Παγκόσμιος πόλεμος στην Συρία: Η Κίνα έστειλε ειδικές δυνάμεις και οι ΗΠΑ απειλούν με κατάρριψη τα συριακά μαχητικά – Εκπληρώνονται οι προφητείες;

Ραγδαίες εξελίξεις στην Συρία καθώς μόλις αφίχθησαν Κινεζικές ειδικές δυνάμεις με βαρύ οπλισμό. Η εμπλοκή της Κίνας στον Συριακό πόλεμο είναι γεγονός.
Πλέον πρόκειται καθαρά για έναν παγκόσμιο πόλεμο στην περιοχή.
 Tα τελευταία 24ωρα στα ρωσικά ΜΜΕ γινόταν συνέχεια λόγος για εμπλοκή της Κίνας στον συριακό πόλεμο. Αιτία οι Ουιγούροι Τούρκοι, μουσουλμάνοι που πολεμούν με το ΕΤΙΜ, η Al-Qaeda στην Κίνα της επαρχίας Xinjiang.
Την ίδια στιγμή συριακά μαχητικά βομβαρδίζουν τους Κούρδους μετά την νέα συμμαχία που έχει προκύψει στην περιοχή
Η Συριακή Αεροπορία μετέφερε έξι μαχητικά στο Al-Qamishli για να ενταθούν οι βομβαρδισμοί.
Χτες βράδυ μαίνονταν σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και συριακού στρατού στη Hasaka. Οι δυνάμεις Asayish σφυροκοπούν την περιοχή Al-Nashwa και Al-Guweiran και προσπαθούν να καταλάβουν την γέφυρα Al-Beiruti, Al-Zahra, την 60η οδό, Hasakah Villas, Al-Amal, Al-Nashwa.
Την κατάσταση επιδείνωσε η απαίτηση των ΗΠΑ χτες για ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Β.Συρία όταν απογείωσαν δύο μαχητικά F-22 να αναχαιτίσουν δύο συριακά Su-24M2 που βομβάρδιζαν τους Κούρδους SDF-YPG αλλά και τις αμερικανικές δυνάμεις που ήταν μαζί τους.
Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν τα συριακά μαχητικά να απέχουν γιατί την επόμενη φορά θα υπάρξει κατάρριψη.
Τα συριακά μαχητικά βομβάρδισαν την πρώτη φορά, έφυγαν και ξαναγύρισαν αργότερα για δεύτερο γύρο αγνοώντας τις ΗΠΑ.
Oι ΗΠΑ ενίσχυσαν τις περιπολίες στην περιοχή και κάλεσαν τους Ρώσους στην γραμμή επικοινωνίας για τους προειδοποιήσουν ότι θα υπερασπιστούν τα στρατεύματα τους στην περιοχή.
«Το συριακό καθεστώς καλά θα κάνει να μην ανακατευτεί με τις συμμαχικές δυνάμεις ή τους συνεργάτες μας. Eίπαμε στους Ρώσους να πουν στην συριακή κυβέρνηση ότι οι ΗΠΑ θα υπερασπιστούν τα στρατεύματα τους αν απειληθούν ξανά» τόνισαν οι ΗΠΑ.
Απίστευτη πρόκληση ε; Βρίσκονται παράνομα σε μια ξένη χώρα και απειλούν με κατάρριψη.

Από:pentapostagma.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου