''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας προ των πυλών – Πρώτες ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών -Τεράστιες συγκεντρώσεις του ρωσικού Στρατού στα σύνορα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης: Τεράστιο όγκο πυρός μεταφέρει η Ρωσία στην Κριμαία – Ο Ερντογάν υποσχέθηκε στον Β.Πούτιν ότι δεν θα επιτρέψει ΝΑΤΟϊκή εμπλοκή
Πριν από λίγο είχαμε τις πρώτες ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών στρατιωτών σε φυλάκιο στα σύνορα Κριμαίας-Ουκρανίας ενώ ο Ουκρανός σαμποτέρ ομολόγησε την ενοχή του και παραδέχτηκε ότι οργάνωσε τρομοκρατικές δραστηριότητες μέσα στην Κριμαία.
Σε ύψιστη πολεμική ετοιμότητα τέθηκαν και οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας ενώ το Σ.Α του ΟΗΕ ανακοίνωσε έκτακτη σύγκληση κατόπιν αιτήματος της Ουκρανίας.
————————————————————————————
Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας προ των πυλών. Ο Β.Πούτιν έδωσε εντολή για μετασταθμεύσεις τεράστιων ρωσικών δυνάμεων στη Κριμαία που είναι ικανές να «καταπιούν» την Ουκρανία σε λίγες ώρες.
Η συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας έλαβε δραματικές αποφάσεις.
Η Ουκρανία στην επόμενη πρόκληση θα ισοπεδωθεί αναφέρουν ρωσικές πηγές.
Ο Π.Ποροσένκο διέταξε ο ουκρανικός Στρατός να είναι έτοιμος για πόλεμο με την Ρωσία!
Τεράστια κονβόι με άρματα μάχης, ΤΟΜΠ, βαλλιστικά συστήματα Iskander, αντιπλοϊκά συστήματα Bastion, πολεμικά ελικόπτερα, μαχητικά, ακόμη και πλοία κατευθύνονται Κριμαία.
Οι εικόνες και τα βίντεο πραγματικά δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο παρά 5 μιας ρωσοουκρανικής σύγκρουσης.
Σε λίγο όλο το παρασκήνιο των δραματικών εξελίξεων στην Κριμαία τις τελευταίες έξι ημέρες.





Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης: Τεράστιο όγκο πυρός μεταφέρει η Ρωσία στην Κριμαία – Ο Ερντογάν υποσχέθηκε στον Β.Πούτιν ότι δεν θα επιτρέψει ΝΑΤΟϊκή εμπλοκή
Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη ενός νέου πολέμου, και αυτή τη φορά δεν θα είναι proxy war, μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Στην Κριμαία συνεχίζεται η μεταφορά ρωσικών στρατευμάτων και οι κάτοικοι της πόλης τους υποδέχονται ενθουσιασμένοι.
Η Ρωσία έχει μεταφέρει τεράστια δύναμη πυρός στην περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που πριν λίγο καιρό φάνταζε δύσκολο τώρα είναι πλέον πιθανό:
Οι δυνάμεις της Ρωσίας και της Νέας Ρωσίας έχουν πάρει θέσεις μάχης, αντιπλοϊκά συστήματα Bastion P-800και βαλλιστικά συστήματα Iskander-M έχουν αναπτυχθεί και όλοι κοιτούν με κομμένη την ανάσα.
Υπεύθυνη για το νέο αιματοκύλισμα είναι αποκλειστικά οι ΗΠΑ που έσπρωξαν τον Π.Ποροσένκο σε μια ηλίθια ενέργεια, να δώσει εντολή σε ειδικές δυνάμεις να προχωρήσουν σε δολιοφθορές μέσα στην Κριμαία.
Η νέα ρωσική μυστική υπερ-υπηρεσία που έχει ανασυγκροτήσει από τις στάχτες της ο Β.Πούτιν είχε συλλέξει όλες τις πληροφορίες ενώ σε αυτό έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο η Τουρκία.
Ο Ρ.Τ.Ερντογάν υποσχέθηκε πως δεν θα υπάρξει ΝΑΤΟΪκή εμπλοκή στην Μαύρη Θάλασσα και πλέον η Ουκρανία είναι απροστάτευτη.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα συζητήσει την επιδείνωση της έντασης στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα
Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών κατόπιν αιτήματος του Κιέβου θα συζητήσει  την απότομη  επιδείνωση της καταστάσεως στα  ρωσο-ουκρανικά σύνορα, αναφέρουν τα πρακτορεία ειδήσεων  Reuters και  RIA Novosti.
Η  Ουκρανία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει διαβουλεύσεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας μετά τα γεγονότα στην Κριμαία.
Χθες ως γνωστόν η FSB ανακοίνωσε την απόκρουση τρομοκρατικής επίθεσης  στη χερσόνησο με την σύλληψη  Ουκρανών στρατιωτικών.  Η ουσία είναι ότι στην  Κριμαία, αυτήν την δεδομένη στιγμή έχει  ενεργοποιεί το σύνολο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και από την άλλη πλευρά μεγάλες ουκρανικές δυνάμεις.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ουκρανία έχει διακόψει με την Ρωσία  τις διαπραγματεύσεις για την τρομοκρατία, και ότι σε αυτή την κατάσταση δεν έχει νόημα να ανταποκριθεί με «νορμάλ συμπεριφορά».
Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν  σε αυξημένη ετοιμότητα όλα τα  στρατεύματα στα σύνορα με την Κριμαία και το Ντονένσκ , αλλά και το σύνολο των ενόπλων  δυνάμεων στην χώρα .
Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρ Ποροσένκο  θα έχει  τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ , καθώς και με τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας.
Ενδεχομένως μιλάμε για άκαιρους ουκρανικούς ¨τσαμπουκάδες» και τίποτα περισσότερο.

Από:pentapostagma.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου