''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΦΡΙΚΗ - Συρία: Τζιχαντιστές σταυρώνουν και πυροβολούν εξ επαφής σε δημόσια θέα (ΦΩΤΟ)

ΦΡΙΚΗ - Συρία: Τζιχαντιστές σταυρώνουν και πυροβολούν εξ επαφής σε δημόσια θέα (ΦΩΤΟ)
 
Οι φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους δεν έχουν τέλος καθώς οι φωτογραφίες από την δημόσια εκτέλεση δύο ανδρών κόβουν την ανάσα και άλλη μια φορά προκαλούν σοκ.

Οι τζιχανιστές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες εικόνες που δείχνουν την εκτέλεση δύο ανδρών οι οποίοι κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία. Οι δύο άνδρες ντυμένοι με τη γνωστή πορτοκαλί στολή σταυρώθηκαν σε μεταλλική κατασκευή και στη συνέχεια πυροβολήθηκαν στο κεφάλι.
Η εκτέλεση έγινε στη Ράκα της Συρίας μπροστά στο πλήθος το οποίο αποτελούνταν από δεκάδες γυναίκες και παιδιά. Οι τζιχαντιστές πριν την εκτέλεση διαβάζουν δυνατά τις κατηγορίες. Στη συνέχεια σταυρώνουν τους δύο άνδρες και μετά ένας μαχητής του ISIS τους πυροβολεί εξεπαφής στο στήθος. Οι τζιχαντιστές προειδοποιούν το πλήθος ότι όποιος τολμήσει να τους κατασκοπεύσει θα έχει την ίδια τύχη.
Αυτού του είδους οι εκτελέσεις σε δημόσια θέα είναι μέρος της καθημερινότητας όσων ζουν στη Συρία και το Ιράκ. Οπως επίσης και η δημοσιοποίηση των εκτελέσεων από τους τζιχαντιστές με βίντεο και φρικιαστικές εικόνες.






 


Από  tilegrafima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου