''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Οι Ρώσοι διανέμουν τρόφιμα σε εκτοπισμένες οικογένειες στην Συρία (ΦΩΤΟ)

Οι Ρώσοι διανέμουν τρόφιμα σε εκτοπισμένες οικογένειες στην Συρία (ΦΩΤΟ)
 
του Γιώργου Θεοχάρη

Επισιτιστική βοήθεια που προσφέρεται από τη Ρωσία διανεμήθηκε μεταξύ οικογενειών από τις πόλεις Kefraya και Foua, οι οποίες εκτοπίστηκαν λόγω των εγκληματικών πράξεων των τρομοκρατικών οργανώσεων και σήμερα ζουν σε προσωρινά κέντρα στέγασης στην επαρχία της Λαοδίκειας.
Ο συνταγματάρχης Vitaly από το Ρωσικό Κέντρο Συντονισμού και Παρατήρησης της κατάπαυσης των εχθροπραξιών στην αεροπορική βάση της Hmeimim στη Συρία, δήλωσε ότι η Ρωσία προσφέρει επισιτιστική βοήθεια σε όσους έχουν υποφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την πολιορκία των πόλεων Kefraya και Foua, προσθέτοντας ότι η ενίσχυση περιλαμβάνει ρύζι, ζυμαρικά, φασόλια και παιδικές τροφές.
Η ενίσχυση διανεμήθηκε παράλληλα με την προσφορά υπηρεσιών υγείας μέσω ιατρικού συνεργείου.
Οι οικογένειες από την Kafraya και την Foua ζήτησαν από τους Ρώσους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σπάσουν την πολιορκία των πόλεων τους, την οποία έχουν επιβάλει οι τρομοκρατικές οργανώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ελεγχόμενα ΜΜΕ κατά κανόνα προβάλλουν τις πολιορκίες ελεγχόμενων από τους ισλαμιστές πόλεων από το Συριακό καθεστώς και πολύ σπάνια τα δεινά που υποφέρουν οι φίλα προσκείμενοι προς το Συριακό καθεστώς κάτοικοι πόλεων, που πολιορκούνται ακόμη από τους τζιχαντιστές.
humanitarian-aid-food-Russia-1.jpg
humanitarian-aid-food-Russia.jpg
Από Tilegrafima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου