''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ISIS ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ

ISIS raped girl burns herself

Ένα κορίτσι όμηρος της ISIS που βιάστηκε και κακοποιήθηκε επανειλημμένα από τα μέλη της έκαψε το πρόσωπό του για να γίνει τόσο άσχημο ώστε να μην του επιτεθούν ξανά οι βασανιστές του.
Το κορίτσι οι ισλαμιστές τρομοκράτες το πούλησαν σκλάβα σεξουαλική εννοείται σε αυτές τις περιπτώσεις 8 φορές στο διάστημα την 10μηνης ομηρίας της.
Βιάστηκε εκατοντάδες φορές πριν καταφύγει ΄σ΄ένα στρατόπεδο προσφύγων. Όταν ελευθερώθηκε υπέφερε από φοβερούς εφιάλτες που είχαν σαν αντικείμενο την καοποίησή της από τους τζιχαντιστές της ISIS.
Μια νύχτα που σηκώθηκε πανικόβλητη από ανάλογους εφιάλτες περιέλουσε το πρόσωπό της με πετρέλαιο για να γίνει πολύ άσχημη και να μην ξανακινδυνεύσει πια.Ο γερμανός γιατρός  Dr Jan Ihan Kizilhan,που συνάντησε το μικρό κορίτσι σ΄ενα στρατόπεδο προσφύγων δήλωσε: «Δεν έχει μύτη ούτε αριστερό αυτί……Αυτή είναι μια από τις περιπτώσεις που φέρνω στο μυαλό μου. »
Ο Dr Kizilhan μετέφρε άμεσα το κορίτσι στη Γερμανία γιατί φοβόταν ότι δεν θα επιβιώσει αφού είχε υποστεί 80% εγκαύματα στο κορμί του και βίωνε τραγικούς πόνους. Μετά από μια ντουζίνα επμβάσεων έχει ανάγκη από 30 ακόμη δείγματα δέρματος και αναπλαστική χειρουργική. Την μαρτυρία για την κακοποίηση της την μεταφέρει ο ίδιος ο γιατρός.dailystar 3.3.16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου