''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η Αρμενία θα πολεμήσει στο πλευρό της Ρωσίας κατά της τουρκίας

Ο πρώην Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Αρμενίας και νυν επικεφαλής του κόμματος «Αρμενική Αναγέννηση», ο Αρτούρ Μπαγντασιάν σε συνέντευξη στη ρωσική εφημερίδα «Κομερσάντ», δήλωσε ότι σε περίπτωση πολέμου Ρωσίας- Τουρκίας, η Αρμενία θα συμμετάσχει στρατιωτικά στο πλευρό της Ρωσίας.
«Θα σας κάνω μια απευθείας ερώτηση», είπε ο δημοσιογράφος, «Εάν γίνει Ρωσο-τουρκικός πόλεμος στη Συρία ή στη χειρότερη επιλογή- εκτός Συρίας, η Αρμενία πως θα συμπεριφερθεί;»
Αρτούρ Μπαγντασιάν:
Εάν η Ρωσία χρειασθεί την Αρμενία, θα την υποστηρίξει- έχουμε κοινά σύνορα με την Τουρκία- θα πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για τη σύμμαχό μας Ρωσία.
«Εννοείτε και στρατιωτική υποστήριξη; Οι Αρμένιοι είναι εξαιρετικοί πολεμιστές»

Αρτούρ Μπαγντασιάν:

Φυσικά στρατιωτικά. Όχι μόνο μπορούμε να υποστηρίξουμε αλλά θα εμπλακούμε άμεσα. Έχουμε μια ξεχωριστή συμφωνία με τη Ρωσία, η οποία εγγυάται την ασφάλεια των συνόρων μας. Στο έδαφος της Αρμενίας έχει αναπτυχθεί η 102η ρωσική στρατιωτική βάση. Νομίζω ότι η παρουσία της είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ενίσχυση της ασφάλειας. Εμείς με τη σειρά μας, είμαστε δεσμευμένοι.

Πρέπει να σας πω ότι οι Τούρκοι άρπαξαν τα εδάφη μας.
Μιλάμε για την επιστροφή των ιθαγενών αρμενικών εδαφών.
Πόλεις όπως η Καρς και το Αστραχάν.

Οι Τούρκοι μας άρπαξαν τα δυτικά εδάφη μέσω μια γενοκτονίας.
Όπως κάνουν τώρα.
Υπάρχει μια νέα γενοκτονία των Κούρδων.
Στο Ντιγιαρμπακίρ (πρώην Tigranakert) επί μήνες πυροβολούν τα άρματα μάχης και το πυροβολικό των Τούρκων.
Το βλέπουμε αυτό, αλλά είμαστε σιωπηλοί. Είναι ένα ακόμη λόγος για να θυμόμαστε ότι στα ίδια εδάφη σφαγιάστηκαν ολόκληρες οικογένειες Αρμενίων».


The Hellenic Information Team
18:19
23/02/2016
0
 
0
 
0
Google +
0
 
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
Οι αρχές σε ένα χωριό στην ομόσπονδη πολιτεία Γκουτζαράτ της Ινδίας (δυτικά), προπύργιο του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι, αποφάσισαν να απαγορεύσουν την χρήση κινητών τηλεφώνων στις ελεύθερες γυναίκες καθώς έκριναν αυτού του είδους την τεχνολογία «επιβλαβή για την κοινωνία».
 
«Οι ιθύνοντες της κοινότητας έκριναν ότι όπως ακριβώς στην περίπτωση του αλκοόλ, η χρήση των κινητών τηλεφώνων από τις ανύπαντρες γυναίκες συνιστά μία όχληση για την κοινωνία» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αρχηγός του χωριού, Ντέβσι Βανκάρ, που προσέθεσε ότι η ίδια απαγόρευση θα επιβληθεί και στα αγόρια που βρίσκονται σε ηλικία για να πάνε σχολείο.
 
Τα μέλη του συμβουλίου του χωριού Σουράτζ με πληθυσμό 2.000 κατοίκων αποφάσισαν στις αρχές Φεβρουαρίου να επιβάλουν αυτό το μέτρο.
 
Σύμφωνα με τον Βανκάρ, τα κινητά τηλέφωνα αποσπούν την προσοχή των νεαρών γυναικών από τις σπουδές τους και τις υποχρεώσεις τους στο νοικοκυριό.
 
Στην περίπτωση που μία νεαρή γυναίκα «συλληφθεί» να μιλάει ή να έχει στην κατοχή της ένα τηλέφωνο, θα καταβάλλει πρόστιμο 2.100 ρουπιών (27 ευρώ), επισήμανε το συμβούλιο, που επίσης προσφέρει το ποσό των 200 ρουπιών (2,6 ευρώ) σε όσους καταγγείλουν τους παραβάτες.
 
Οι νεαρές γυναίκες έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο των γονέων τους ή των συγγενών τους, σύμφωνα με τον αρχηγό του χωριού.
 
Ο Μόντι έχει ξεκινήσει μια ευρεία εκστρατεία σε εθνικό επίπεδο για να προωθήσει την χρήση της τεχνολογίας στις αγροτικές περιοχές.
 
Τον περασμένο χρόνο η κυβέρνηση είχε αναλάβει μια πρωτοβουλία με τον τίτλο «Ψηφιακή Ινδία» σε μια χώρα όπου σχεδόν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι δεν έχουν σύνδεση με το Διαδίκτυο.
 
Πηγή: mothersblog.gr
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160223/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%8D%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82#sthash.XUmtob78.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου