''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Οι σεξουαλικές επιθέσεις πρόβα για την έναρξη εθνοτικών συγκρούσεων

Οι σεξουαλικές επιθέσεις πρόβα για την έναρξη εθνοτικών συγκρούσεων
 
Το γεγονός ότι σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης, «άνδρες με μελαμψό δέρμα» επιτέθηκαν σεξουαλικά σε νεαρές γυναίκες παραπέμπει σε οργανωμένο έγκλημα.

Τα συμβάντα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με διεγερμένους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες να επιτίθενται σε γυναίκες παρενοχλώντας σεξουαλικά (και με βιασμούς), και ληστεύοντάς τες, θα είναι λάθος αν θεωρηθούν ως μεμονωμένα περιστατικά.
Το γεγονός ότι σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης, το ίδιο βράδυ, «άνδρες με μελαμψό δέρμα», που είχαν καταναλώσει άφθονο αλκοόλ, επιτέθηκαν σεξουαλικά σε νεαρές γυναίκες, άλλες τις βίασαν και άλλες τις λήστεψαν, παραπέμπει σε συντονισμένη επιχείρηση ή ακόμα και σε οργανωμένο έγκλημα, όπως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ.
Δεν ήσαν μόνον οι Γερμανίδες που υπέστησαν τα πάνδεινα από «Ασιάτες ή Βορειοαφρικανούς» όπως τους χαρακτήρισε η γερμανική αστυνομία. Η αστυνομία της Ζυρίχης ζητά βοήθεια από όσους ήσαν μάρτυρες των εκεί γεγονότων και καλεί και τα άλλα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων που ντρέπονται να παρουσιαστούν, να υποβάλλουν καταγγελίες. Συνέλαβε δε έναν 24χρονο Αφγανό που βίασε κτηνωδώς ένα κορίτσι όταν βγήκε από μπυραρία της πόλης.
Μετά από αυτά, που ήταν η σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ανέκρουσαν πρύμναν στη μεταναστευτική τους πολιτική με πρώτη την κα. Άνγκελα Μέρκελ, η οποία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξετάσει τη λήψη μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της νομοθεσίας για τις απελάσεις. Στην Σλοβακία, Πολωνία, Ουγγαρία και αλλού υπήρξαν διαδηλώσεις με σύνθημα «όχι στους μουσουλμάνους»
Η Ουγγαρία μάλιστα, έκανε ένα βήμα παραπάνω, όπως συνηθίζει και ανακοίνωσε πως επιθυμεί να μείνουν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Ο πρωθυπουργός της κ. Βίκτορ Ορμπάν δήλωσε: «Η Ε.Ε. θα πρέπει να δημιουργήσει μια νέα γραμμή άμυνας στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, επειδή μια συμφωνία με την Τουρκία δεν θα είναι αρκετή για να εμποδίσει εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες από το να έρχονται στην Ευρώπη».
Στην Ελλάδα… σιωπή από πλευράς των πολιτικών. Δεν πρέπει να γίνουν γνωστά τα γεγονότα, τουλάχιστον να μη δοθεί έκταση, επειδή θα ακυρωθεί η πολιτική των ανοικτών συνόρων της κυβέρνησης (Γερμανοί αστυνομικοί αποκάλυψαν ότι οι παραβάτες τους έλεγαν «να φέρεστε ευγενικά, η Μέρκελ μάς κάλεσε εδώ». Ίσως, κάτι παρόμοιο θα λένε κι εδώ, αφού τους κάλεσε αδιακρίτως η κα. Τασία Χριστοδουλοπούλου, ενώ προ καιρού ο νυν Πρόεδρς της Δημοκρατίας είχε υποστηρίξει πως πρέπει να τους ευχαριστήσουμε… «που μας προτίμησαν»!).
Είναι γνωστό, πως παντού στην Ευρώπη, καταβάλλεται προσπάθεια να αποκρυβούν οι παραβάσεις των λαθρομεταναστών (στην Γερμανία απεκρύβησαν ακόμη και βιασμοί σε Κέντρα Υποδοχής - και ήδη οι Γερμανοί καταφέρονται κατά των ΜΜΕ γι’ αυτήν την τακτική τους).
Πρόκειται για προσπάθεια ενίσχυσης της πολυπολιτισμικής κοινωνίας την οποία ευαγγελίζονται οι απανταχού «προοδευτικοί», με την συντριπτική πλειονότητά τους να μη έχει αντιληφθεί τις επιπτώσεις. Οι λίγοι, ενεργούν -συνειδητά μάλλον- ως εργαλεία της Νέας Τάξης για διάλυση των κοινωνιών.
Όπως έχω γράψει, το σχέδιο για πλήρη έλεγχο των κρατών, προβλέπει τον κατακερματισμό τους, στον Τρίτο Κόσμο με βόμβες, την δε αποδυνάμωση των κρατών της Δύσης την ανέθεσαν στο ΔΝΤ και στους μετανάστες. Αυτό πια έπαψε να είναι μυστικό. Το ομολογούν και πρώην Αμερικανοί αξιωματούχοι. Δεν πρέπει να υπάρχει χώρα που να μπορεί να αντισταθεί στα όποια σχέδια των ισχυρών χρηματοπιστωτικών κύκλων που επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας. Κάποτε αυτά τα λεγόμενα εθεωρούντο σενάρια συνωμοσιολογίας. Τώρα δεν έχουν λόγο να τα κρύβουν και τα έχουν αντιληφθεί οι πάντες (όσοι μπορούν να αντιληφθούν).
Τι θα συμβεί στις δυτικές κοινωνίες που κάποτε θα εξεγερθούν και θα αρχίσουν οι εθνοτικές - θρησκευτικές συγκρούσεις στο εσωτερικό τους; Το περιγράφει σε μια παράγραφο η Αμερικανίδα πανεπιστημιακός κα. Valerie Hudson. «Όλοι αυτοί οι μοναχικοί άνδρες θα αναζητήσουν γυναίκες να ζευγαρώσουν, είναι η φύση, η ανάγκη, αλλά δεν θα βρίσκουν.
» Το 66% των ενηλίκων προσφύγων που εισήλθαν στην Ευρώπη από την Ιταλία και την Ελλάδα ήταν άνδρες, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (IOM) και το 90% των παιδιών και των εφήβων ήταν επίσης αγόρια. Οι γυναίκες το 14% και τα παιδιά το 20%. Που σημαίνει ότι ακόμα και εάν στις γυναίκες προστεθεί αυθαίρετα από ένας άνδρας, για να «ζευγαρώσουν», μένει ένα 51% προσφύγων - μεταναστών που είναι άγαμοι».
Η καθηγήτρια Χάντσον, που μελέτησε τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων στην Ασία για περίπου 20 χρόνια, λέει ότι δυσανάλογες ανδρικές (πληθυσμιακά) κοινωνίες δεν είναι καλό περιβάλλον για τις γυναίκες. Οι πρόσφατες σεξουαλικές επιθέσεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις ευρωπαϊκές ώρες, θα έπρεπε ήδη να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι στους κυβερνώντες.
Σε μια τέτοια κοινωνία, με κατά πολύ περισσότερους άνδρες από τις γυναίκες, οι βιασμοί και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις θα είναι όλο και πιο συχνά φαινόμενα. Αν προστεθεί και ο θρησκευτικός φανατισμός, μαζί με τα υφεσιακά φαινόμενα στην Ευρώπη, το μέλλον της δεν είναι καθόλου ρόδινο. Κάποιοι θα αλληλοσυγχαίρονται για την επιτυχία τους.

Ο Μακεδών

Από  voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου