''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αυτοί είναι οι Μουσουλμάνοι: Σκότωσε την 4χρονη κόρη του επειδή έτρωγε με το κεφάλι ακάλυπτο!

Αυτοί είναι οι Μουσουλμάνοι: Σκότωσε την 4χρονη κόρη του επειδή έτρωγε με το κεφάλι ακάλυπτο!
Μουσουλμάνος πατέρας σκότωσε την τετράχρονη κόρη του επειδή έκατσε στο τραπέζι να φάει με το κεφάλι της ακάλυπτο.

Το πρωτοφανές έγκλημα συνέβη στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές (Uttar Pradesh) στη βόρεια Ινδία.
Σύμφωνα με τους Hindustan Times, το έγκλημα συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι. Το τετράχρονο κορίτσι, η Φαρχίν, έτρωγε μεσημεριανό με τη μητέρα της. Τότε ο πατέρας της, (τον βλέπετε στη φωτογραφία), ο Τζαφάρ Χουσεΐν (Jafar Hussain), τη σήκωσε από την καρέκλα και την πέταξε με δύναμη στο πάτωμα. Και δεν το έκανε μια φορά, το έκανε πολλές φορές μέχρι που το κορίτσι ξεψύχησε από τη μανία του ίδιου του πατέρα του.
Ο λόγος που ο Τζαφάρ Χουσεΐν δολοφόνησε με αυτό τον βάρβαρο τρόπο την τετράχρονη κόρη του είναι γιατί δεν είχε καλύψει το κεφάλι της με ύφασμα.
Το άγριο φονικό συνέβη μπροστά σε όλη την οικογένεια. Όταν η σύζυγός του προσπάθησε να τον σταματήσει, την έδειρε και αυτήν. Όταν συνειδητοποίησε ότι είχε σκοτώσει την κόρη του, ο Τζαφάρ Χουσεΐν ζήτησε από τη γυναίκα του να θάψει το παιδί μέσα στο σπίτι, αλλά εκείνη αρνήθηκε και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.
Οι γείτονες περιέγραψαν τον Τζαφάρ Χουσεΐν ως έναν «ψυχικά ασταθή άνθρωπο» και αφοσιωμένο πιστό που αποφεύγει τις συναναστροφές με άλλους ανθρώπους, ακόμα και με τους ίδιους τους συγγενείς του. Η οικογένεια είχε 4 παιδιά, πριν σκοτώσει την κόρη του. Το μεγαλύτερο παιδί του είναι ένα αγόρι 5 ετών και το πιο μικρό μόλις 10 μηνών μωρό.
Η οικογένεια ζει μέσα στη φτώχεια και φαγητό δεν είχαν να φάνε κάθε ημέρα, συμπληρώνουν οι γείτονες.

Από  briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου