''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλη στρατιωτική βάση κοντά στα ουκρανικά σύνορα ετοιμάζουν οι Ρώσοι.

CaYGgi
H H Ρωσία ξεκίνησε να δημιουργεί μια στρατιωτική βάση που θα μπορούσε να δεχθεί πολλούς χιλιάδες στρατιώτες και πυρομαχικά...
στα 25 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα κοντά στην μικρή πόλη Valouyki όχι μακριά από το  Soloti, μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

Το μέρος αυτό βρίσκεται κοντά σε ένα σιδηρόδρομο που ενώνει Soloti με Μόσχα και με Louhansk, πρωτεύουσα μιας από τις 2 αυτοανακυρηχθείσες Δημοκρατίες. Σύμφωνα με μια ανακοίνωση προσφορών που δημοσιοποιεί το κυβερνητικό διαδικτυακό site zakupki.gov.ru., η βάση θα εκτέίνεται συνολικά σε 300 εκτάρια.

Αυτή τη βδομάδα εργάτες άρχισαν να χτίζουν ένα φράχτη στο πεδίο αυτό κοντά στο Solotiγια να οριοθετήσουν το χώρο.Ένας ρεπόρτερ του Reuters που αποπειράθηκε να προσεγγίσει κατηγορήθηκε ότι είναι « ουκρανός πράκτορας ».

Πολλά μηχανήματα για την κατασκευή και ένας εσκαφέας ήταν ορατά. « Αυτοί δομούν μια αληθινή πόλη « , δήλωσε ο Alexandre Pantchenko, του οποίου το σπίτι είναι κοντά στη βάση.Σύμφωνα με το κυβερνητικό site η μελλοντική βάση θα εξυπηρετήσει στην εκπαίδευση των ανδρών του πυροβολικού και της αντιαεροπορικής άμυνας και τεθωρακισμένων.Αυτή θα περιλαμβάνει ένα κέντρο διοίκησης και επικοινωνιών και τραπεζαρία 2.000 θέσεων ένα αθλητικό κέντρο με πισίνα και χώρους τένις όσο και συγκροτήματα πάνω από 1000 κατοικιών.

Η πρώτη φάση των έργων οφείλει να ολοκληρωθεί ως τις 29 Απριλίου 2016 ,διευκρινίζει το έγγραφο. 09/09/2015 figaro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου