''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έτος 1919. Η Κωνσταντινούπολη είναι υπό την κυριαρχία των συμμαχικών δυνάμεων της Ατάντ.
Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό απόσπασμα.Η εντυπωσιακή μοναδική αυτή φωτογραφία που προβλήθηκε από ένα ανήσυχο Τούρκο, είναι από την αρχή του Γαλατά σε μια παράταξη των συμμαχικών δυνάμεων. Ο δρόμος που οδηγεί προς τα πάνω, προς την πλατεία Ταξίμ, είναι γεμάτος από ελληνικές σημαίες που κυματίζουν πάνω από τους παραταγμένους Εγγλέζους στρατιώτες.
Η συγκίνηση του ελληνικού στοιχείου της Πόλης είναι μεγάλη καθώς μετά από τόσους αιώνες η σημαία των Ελλήνων, η σημαία της Ρωμιοσύνης, κυματίζει ξανά στα άγια χώματα της Βασιλεύουσας.
Πόσο κράτησε το όνειρο αυτό ; Μόνο μέχρι την μικρασιατική καταστροφή το 1922. Η Ρωμιοσύνη όμως παρά τα τόσα βάσανα της παρέμεινε στην Πόλη.
Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια από εκείνη την καταστροφή η Τουρκία τρίζει εκ θεμελίων. Έχει προφητευτεί ότι ένας τρελός ηγέτης της θα γίνει η αιτία του θανατηφόρου διαμελισμού της. Ήδη μεγάλες ομάδες στο εσωτερικό απεργάζονται την οριστική της δυάλυση. Ήδη καταρτίζονται στρατηγικά σχέδια για τον σύγχρονο μεγάλο ασθενή και τον επιθανάτιο ρόγχο του!
Οι προφητείες λένε και για την κάθοδο στο νότο του μεγάλου ξανθού γένους, ομόδοξου των Ρωμιών. Το πρώτο βήμα ήδη έχει γίνει και έχει την σφραγίδα της Κριμαίας, ένα σημάδι που έχει ανησυχήσει έντονα την Τουρκιά.
Οι προφητείες λένε πως τότε θα αποδώσουν την Βασιλεύουσα ξανά στον φυσικό της κυρίαρχο.
Άμποτε η Ελλάδα της μνημονιακής συμφοράς θα εκλείψει και τα οράματα, οι προφητείες, θα γίνουν πραγματικότητα.
Οι προδότες τότε θα βυθιστούν στο χάος της προδοσίας τους και η Βασιλεύουσα θα ξαναγίνει Βασιλεύουσα, γιατί έχουν αυτοί τα σχέδια τους, αλλά έχει και ο Θεός τα δικά Του!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου