''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Βαστάτε γερά, το βαθύτερο σκοτάδι είναι μόλις πριν χαράξει...

Περί ψυχολογίας της μάζας – αυτή την στιγμή βρίσκεστε σε κατάσταση μετατραυματικού συνδρόμου, το οποίο σας έχει επιβληθεί από το 2009.

Αυτή η νοσηρή ψυχοπαθολογία καλλιεργείται και συντηρείται με κάθε τρόπο, με διάφορα μεθοδευμένα σοκ, που σας προκαλούνται συστηματικά κάθε φορά που επιδεικνύετε αφύπνιση συνείδησης και αποπειράστε αντίσταση, όπως κάνατε με το θριαμβευτικό 61%.


Ο στόχος τους είναι η αυτοθυματοποίηση, δηλαδή να σας μάθουν να συμπεριφέρεστε ως θύματα, που δεν έχουν καμία άλλη επιλογή από το να κλαίγονται για την μοίρα τους.

Η προσπάθεια να αγνοήσουν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσχεδιασμένη άσκηση προκειμένου να πλήξουν την αυτοεκτίμησή του, την συνοχή του, την αποφασιστικότητά του και να καταστήσουν μη-μάχιμους τους αρνητές του εθνοπροδοσίας.
Σας καλώ όλους να διαβάσετε ό,τι πέφτει στα χέρια σας περί διαχείρισης της ψυχολογίας των μαζών. Να γνωρίζετε πως τίποτε από όλα αυτά που συμβαίνουν δεν είναι τυχαία, όπως και καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αυτή την διαλυμένη ψυχική κατάσταση – έτσι ακριβώς θέλουν να είστε. Αδύναμοι, μπερδεμένοι, προδομένοι και να πνίγεστε στην απογοήτευση, την ηττοπάθεια, την απόγνωση και την παραίτηση.
 

Μην αυτομαστιγώνεστε και μην έχετε την παραμικρή ενοχή. Έχετε πέσει θύματα εγκληματικής απάτης και εθνοπροδοσίας. Δεν έχετε την παραμικρή ευθύνη για το χουνέρι που υφίσταστε. Μην εσωτερικεύετε το μένος εναντίον της αδικίας, επειδή έτσι το στρέφετε εναντίον σας, που είναι ένας από του βασικότερους στόχους τους – να σας οδηγήσουν στην ανέξοδη γι’ αυτούς αυτοκαταστροφή. Μην απομονώνεστε, επειδή έτσι οι όποιες νοητικές και ψυχικές διεργασίες σας στερούνται της αλληλεγγύης και της υποστήριξης που είναι απαραίτητο οξυγόνο για να διατηρηθούν υγιείς.

Οι εθνοπροδότες δεν έχουν καμία απολύτως ελπίδα επιβίωσης. Το καθεστώς τους είναι τυραννικό, φαύλο, δοσιλογικό και άδικο. Θα γκρεμιστεί, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, και οι υπεύθυνοι αυτής της εθνικής καταστροφής θα λογοδοτήσουν, πληρώνοντας το τίμημα της προδοσίας τους στο ακέραιο.

Μέχρι τότε, να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν ούτε μαγικές λύσεις, ούτε σωτήρες, και να είστε σίγουροι ότι διατηρώντας την συνείδησή σας διαυγή, ήδη κατευθύνεστε και εργάζεστε προς την δίκαιη και απαραίτητη συντριβή τους.

Από εμένα, μόνο συγχαρητήρια και θαυμασμό έχετε όλοι εσείς του 61%. Από εκείνους που πάλεψαν στους δρόμους μέχρι εκείνους που στήνονται υπομονετικά και με αξιοπρέπεια στα ΑΤΜ για τις συντάξεις της εξαθλίωσης.

Βαστάτε γερά, το βαθύτερο σκοτάδι είναι μόλις πριν χαράξει.


Χατζηστεφάνου


http://kougi2015.blogspot.gr
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr
http://akouei.blogspot.com
http://esperinos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου