''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Οι τζιχαντιστές μαστιγώνουν μουσουλμάνους επειδή έσπασαν την νηστεία του Ραμαζανιού

Οι τζιχαντιστές μαστιγώνουν μουσουλμάνους επειδή έσπασαν την νηστεία του Ραμαζανιού
Ενώ για όλους τους μουσουλμάνους, ανά τον κόσμο, αποτελεί προσωπική επιλογή το να ακολουθήσουν τις απαγορεύσεις της θρησκείας τους την περίοδο του Ραμαζανιού, δεν ισχύει το ίδιο και για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Το Ραμαζάνι ξεκίνησε για τους μουσουλμάνους την περασμένη Πέμπτη και θα διαρκέσει για ένα μήνα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα απαγορεύεται το φαγητό, το ποτό, το κάπνισμα και το σεξ μέχρι την δύση του ήλιου. Δύο άνδρες στην πόλη Σαμάρα του κεντρικού Ιράκ έτρωγαν κρυφά και όταν αποκαλύφθηκε το «έγκλημά» τους οι τζιχαντιστές τους μαστίγωσαν δημόσια σε ερημική περιοχή έξω από την πόλη, κοντά στις όχθες του Τίβερη.
Στις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος εικονίζονται οι δύο «εγκληματίες» με τον τρόμο στα μάτια, ενώ κοντά τους υπάρχουν δύο τζιχαντιστές, ο ένας κρατά το μαστίγιο και ο άλλος απαγγέλλει τις κατηγορίες.
Εντύπωση προκαλεί το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει το βάναυσο μαστίγωμα. Άνδρες, ηλικιωμένες γυναίκες, αλλά, κυρίως, μικρά παιδιά, ακόμα και κάτω από έξι ετών, συνωστίζονται και σπρώχνονται, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή θέση για να δουν με άνεση το «θέαμα».
Ανάμεσα στα παιδιά, δύο από αυτά φορούν μπλούζες από τις δυτικές ποδοσφαιρικές ομάδες «Μίλαν» και «Παρί Σεν Ζερμέν», ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι η αθωότητα των παιδιών χάνεται από την καθημερινή παρακολούθηση των βάναυσων πράξεων των τζιχαντιστών.

Από  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου