''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Κρεμλίνο: Συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα την Παρασκευή.

 
Με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός,
Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.
Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου Πρόεδρου, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.
«Με τον Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή 19 Ιουνίου έχει προβλεφθεί συνάντηση εργασίας στο περιθώριο του Φόρουμ», είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ απαντώντας πριν λίγο σε σχετική ερώτηση για την επικείμενη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας και Ρωσίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, είπε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει επίσης συναντήσεις εργασίας και με άλλους ξένους ηγέτες, που θα είναι παρόντες στο Φόρουμ, όπως ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κίνας Βαν Γιαν, ο Πρόεδρος της Κιργιζίας Αλμαζμπέκ Αταμπάγεφ, ο πρωθυπουργός της Μογγολίας Τσιμεντιγίν Σαϊχανμπιλέγκ.

Ο Ρώσος Πρόεδρος θα συναντηθεί και με πρώην ηγετικούς παράγοντες της πολιτικής σκηνής της Ευρώπης, όπως οι πρώην πρωθυπουργοί της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν και Ρομάνο Πρόντι και άλλοι.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε να αποκαλύψει το θέμα της κεντρικής ομιλίας του Βλ. Πούτιν στο Φόρουμ κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση των συμμετεχόντων στις 19 Ιουνίου.

Από: www.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου