''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

"Έβαλαν τις παρθένες σε ένα δωμάτιο με 40 άνδρες" -17χρονη περιγράφει ομαδικό βιασμό από τα ισλαμικά κτήνη (Φώτο)

"Έβαλαν τις παρθένες σε ένα δωμάτιο με 40 άνδρες" -17χρονη περιγράφει ομαδικό βιασμό από τα ισλαμικά κτήνη (Φώτο)
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε μία έφηβη Γεζίντι που απήχθη από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και επί 9 μήνες έζησε ως σκλάβα.

Όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της όλα ξεκίνησαν μερικούς μήνες πριν, όταν πουλήθηκε σε ένα σκλαβοπάζαρο παρθένων μαζί με την μικρή της αδερφή.
Ήταν τον περασμένο Αύγουστο. Μαζί με δεκάδες ακόμα γυναίκες που είχαν απαχθεί από τις οικογένειές τους - όταν οι φανατικοί ισλαμιστές κατέλαβαν τα εδάφη τους - πέρασε από μία αποτροπιαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί ότι είναι παρθένα.
«Έβαλαν τις 17 παρθένες σε ένα δωμάτιο με 40 άντρες», θυμάται. «Μας παρέταξαν και έδειχναν ποιες ήθελαν. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να σταθώ τυχερή. Δεν ήμουν τόσο όμορφη όσο οι άλλες κοπέλες. Αλλά δεν γλίτωσα ούτε εγώ. Μας βίασαν όλες μαζί μέσα στο δωμάτιο», είπε.
Μετά ένας μαχητής του Ισλαμικού Κράτους όμως, ο Αλ Ρουσίγια, την επέλεξε και έγινε ο «ιδιοκτήτης» της που της φέρονταν βάναυσα και χυδαία, ενώ τη βίαζε συνεχώς με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.
Ο Αλ Ρουσίγια όμως δεν ήταν ο μοναδικής βασανιστής της. Η 17χρονη, όπως και όλες οι άλλες κοπέλες, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Θύτες, οι «σωματοφύλακες» του μαχητή του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι ήταν ελεύθεροι να ικανοποιούν τις άρρωστες ορέξεις τους στα σώματα των μικρών κοριτσιών, όταν εκείνα δεν βιάζονταν από τον αρχηγό τους.
Μεταξύ των φρικιαστικών λεπτομερειών στις οποίες προχώρησε η έφηβη Γεζίντι ξεχωρίζουν αυτές που θέλουν τους θύτες να μαστιγώνουν ή να ρίχνουν καυτό νερό στα κορίτσια που αρνούνται να ικανοποιήσουν τα διεστραμμένα πάθη τους.
«Ήταν σα να διαλέγεις μεταξύ του θανάτου και του θανάτου. Ήταν απαίσιο», είπε η 17χρονη που σε άλλο σημείο της συνέντευξής της δήλωσε ότι ο «ιδιοκτήτης» της απαιτούσε να απαγγέλει αποσπάσματα από το Κοράνι κάθε φορά που ασελγούσε πάνω της. «Με χτύπαγε και κάθε φορά που έκανε σεξ μαζί μου, θα ήταν μπροστά τουλάχιστον ένας ακόμα άντρας», θα πει η έφηβη αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η κακοποίηση που δέχτηκε από την ομάδα του μαχητή ήταν πολύ χειρότερη.
Σήμερα οι άσχημες μνήμες του παρελθόντος την ακολουθούν και μετατρέπονται σε φρικτούς εφιάλτες, ενώ ο κίνδυνος δεν έχει τελειώσει μια και η κοινωνίες των Γεζίντι είναι έντονα πατριαρχικές και ο θείος της απειλεί να την σκοτώσει επειδή θεωρείται στιγματισμένη και είναι έγκυος.

 
 
 
Από  defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου