''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Φρίκη στο Πακιστάν: Χριστιανοί έκαψαν ζωντανούς δύο μουσουλμάνους (σκληρές εικόνες)

Φρίκη στο Πακιστάν: Χριστιανοί έκαψαν ζωντανούς δύο μουσουλμάνους (σκληρές εικόνες)
Σε αντίποινα για τη Σταυροφορία που κήρυξε το Βατικανό ενάντια στους τζιχαντιστές, το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε διπλή βομβιστική επίθεση σε χριστιανική συνοικία στη Λαχόρη του Πακιστάν.

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι είναι νεκροί από το μακελειό, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και 80 οι τραυματίες.

Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί έξω από δύο εκκλησίες και αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι η ταχεία παρέμβαση ενός φρουρού ασφαλείας ήταν σωτήρια για την ζωή δεκάδων ανθρώπων.
Οι εκρήξεις συγκλόνισαν με διαφορά λίγων λεπτών τη συνοικία Γιουχαναμπάντ, όπου διαμένουν στην πλειονότητά τους χριστιανοί, την ώρα που δεκάδες πιστοί παρακολουθούσαν την κυριακάτικη λειτουργία.

Σύμφωνα με την αστυνομία στόχος των δραστών ήταν δύο εκκλησίες, μία καθολική και μία προτεσταντική, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση η μία από την άλλη.
«Οι ομάδες διάσωσης συνεχίζουν το έργο τους και ο απολογισμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου των υπηρεσιών διάσωσης Σατζάντ Χουσαϊν.
Σε αντίποινα, εξαγριωμένοι Χριστιανοί οπλισμένοι με ρόπαλα, έπιασαν δύο άνδρες που θεώρησαν ότι είχαν σχέση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τους έκαψαν ζωντανούς, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, όπως έχουν αναρτηθεί στο Twitter.


Από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου