''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Τουρκία: Προγραμματίζεται κουρδική αυτόνομη περιφέρεια-πληθυσμιακές μετακινήσεις!

...η νοτιοανατολική περιοχή της Τουρκίας έχει μπει στο στόχαστρο των σχεδίων για τη δημιουργία ενός κουρδικού κράτους! 
Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου, İsmail Hakkı Pekin, ισχυρίσθηκε ότι παρασκευάζεται αυτόνομη κουρδική περιοχή σε ορισμένες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, με  μια σειρά προγραμματισμένων μετακινήσεων πληθυσμών.


Ο Pekin τόνισε ότι οι πρόσφατες εξελίξεις ήταν μάλλον ανησυχητικές, λέγοντας: «Άραβες που ζουν στη Συρία αναγκάζονται να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις. 

Βλέπουμε ότι υπάρχουν κάποια άλλα σχέδια κάτω από το χρώμα της πάλης ενάντια στο ‘ισλαμικό κράτος’.  Μια καθαρά κουρδική περιοχή είναι σχεδόν έτοιμη. Η περιοχή έχει προγραμματισθεί για ένα αυτόνομο κουρδικό κράτος».

Εκτός από τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία, η Τουρκία διανύει μια περίοδο αλλαγών.
Σύμφωνα με εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών, η νοτιοανατολική περιοχή της Τουρκίας έχει μπει στο στόχαστρο των σχεδίων για τη δημιουργία ενός κουρδικού κράτους, όπως είναι οι επαρχίες Μαρντίν, Σανλιούρφα, Γκαζίαντεπ και Χατάι.

Υπάλληλος της MIT που κράτησε την ανωνυμία του δήλωσε: «Αυτό προβλέπεται στο επόμενο διάστημα. Θα προχωρήσει σιωπηλά. Ο αραβικός πληθυσμός ήταν υψηλός στην επαρχία Μαρντίν, τώρα είναι μια μειονότητα […]. 

Συμβαίνει μια αλλαγή, ιδίως σε ότι αφορά τα σύνορα της Συρίας. Ένα άλλο σημείο που λαμβάνει χώρα μαζική μετανάστευση είναι η περιοχή Dörtyol. 

Ο κουρδικός πληθυσμός εκεί αυξάνεται ραγδαία.

 Το PKK προσπαθεί σκληρά να παραμείνει στο Amanos.   

Αυτά είναι μέρος ενός σχεδίου. 

Το PKK ακολουθεί οδηγίες από τις ΗΠΑ για τη δημιουργία ενός Διαδρόμου… 



The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου