''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει

Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει
ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΝΤΡΟΠΗ

Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό σε κανάλια και εφημερίδες όλο και πιο φοβερές αγριότητες από το εβραϊκό κράτος αλλά και από τζιχαντιστές της ISIS, σε βάρος αμάχων.
Και με λύπη μας ακούμε καλόπιστους συμπολίτες μας να χρεώνουν σε όλους τους μουσουλμάνους τον φανατισμό και τη βαρβαρότητα των ανταρτών (σε Συρία – Ιράκ) που γυρίζουν τη Μέση Ανατολή πολλούς αιώνες πίσω.

Πραγματικά δεν περιμέναμε ότι θα έπρεπε μια μέρα να απολογούμαστε για τέτοια γεγονότα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τουλάχιστον οι χριστιανοί συμπατριώτες μας μπορούν να δουν τη διαφορά ανάμεσα στο τι λέει μια θρησκεία και στο τι κάνουν οι άνθρωποι, ειδικά όταν αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουμε από πού παίρνουν εντολές, χρήματα και όπλα.
Πιστεύει κανείς στ’ αλήθεια ότι τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες είναι για το Iσλάμ θεάρεστο πράγμα; Θέλουμε να δηλώσουμε σε όλους τους Έλληνες συμπατριώτες μας ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης – όχι μόνο οι Πομάκοι αλλά σχεδόν όλοι – είναι εναντίον των φανατισμών και των αγριοτήτων, από οπουδήποτε κι αν προέρχονται.
Εμείς δεν κάνουμε διαχωρισμούς όπως κάνουν ορισμένοι παράγοντες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής που βγήκαν με αφορμή τη Γάζα να καταδικάσουν «τις σφαγές σε βάρος Τούρκων και μουσουλμάνων» (δηλαδή για τους άλλους δεν πειράζει;).
Για μας δεν υπάρχει θρησκεία που να βάζει στην άκρη την ανθρωπιά, κι αν υπάρχει τέτοια θρησκεία δεν μας αφορά. Το αίμα των αθώων που χύνεται είναι ίδια ντροπή για όλους!

Oι υπογράφοντες Ιρφάν Μεμεταλή, Σαμιέ Ι., Χουριέ Μ., Εμπρού Μ., Τζεμαλή Ι., Ερτζάν Ι., Σεμπαεδίν Ι., Χουσεΐν Μπ., Σιναν Σ., Σεμπαεδίν Κ.,

 Σχ: Οι άνθρωποι είναι θαρραλέοι, πολύ περισσότερο μάλιστα από την μεγάλη πλειοψηφία των φερόμενων ως χριστιανών  που μας περιβάλλει. Το θέμα είναι θα στηριχθούν από κανένα ;  Ακούει κανείς;  



Από Agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου