''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Mossad: Προειδοποίηση για επικείμενη δολοφονία του Πάπα.

Η ιταλική εφημερίδα ‘Ιλ Τέμπο’ ανέφερε ότι... ο Πάπας Φραγκίσκος, έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της τρομοκρατικής ομάδας «Ισλαμικό Κράτος». Η εφημερίδα επικαλείται πηγές των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ.
«Οι ισλαμιστές βλέπουν τον ποντίφικα ως το πιο σημαντικό σύμβολο της χριστιανικής θρησκείας, μιας θρησκείας που την θεωρούν αιρετική», φέρεται να δήλωσε πηγή της Μοσάντ, την οποία επικαλείται το δημοσίευμα.
Το ίδρυμα του παπισμού, ήταν πάντοτε ένας ευπρόσδεκτος στόχος για τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Στο παρελθόν, το ‘Ισλαμικό Κράτος’ είχε δηλώσει ότι ένα τέτοιο πλήγμα στον Χριστιανισμό θα μπορούσε να βοηθήσει να αναδημιουργηθεί η Ισλαμική Αυτοκρατορία στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία.
Παρά το γεγονός ότι η ιταλική μυστική υπηρεσία δεν βρήκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για συνωμοσία με επικείμενο στόχο τη δολοφονία του Πάπα, η τρομοκρατική απειλή έχει θέσει σε εγρήγορση τις αρχές σε όλη τη χώρα.
Το γραφείο Τύπου του Βατικανού ανέφερε ότι αυτήν τη στιγμή «υπάρχει μια πραγματική αιτία ανησυχίας για την ασφάλεια του Πάπα, αλλά η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Οι πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό ‘ειδικής απόπειρας’ έχουν, επίσης, αξιολογηθεί», όπως σημειώνει το ισραηλινό κανάλι ‘9’.
 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου